Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    de
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    something makes conflict in that folder but can't figure out what.. indeed it works and i always copy/back up 'user.upoi' as well.. but please post here if you experience something like a sudden shut down while driving.. would like to know if this problem is on my side

    Sent from my LG-H815 using Tapatalk

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member +
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Europe
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default

    Just had a 20 km drive in 2D north mode, without route, and no crash

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Belgrade
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    thumbup

    some links in the first post are missing ".zip" after the "wwwXYZ" part...
    for example:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    so it goes like www107.zippyshare.com....


    btw... huge thanks to the uploader! cheers!
    Last edited by maximarko; 16th May 2017 at 05:05 PM. Reason: clarification

  5. #14
    Member + DM43's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Hungary
    Posts
    32
    Rep Power
    18

    Default

    Thanks!
    Sorry, I do not know what happened. I corrected.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.