Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 12 of 129 FirstFirst ... 210111213142262112 ... LastLast
Results 111 to 120 of 1290
  1. #111
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    belgium
    Age
    65
    Posts
    112
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by mentaljim View Post
    These are all the options available for incar:...
    speedProfiles=yes works fine. No crash.

    Verstuurd vanaf mijn SM-G398FN met Tapatalk


    Quote shortened
    Last edited by Boki_Srb; 20th November 2019 at 10:24 AM. Reason: shortened quote

  2.    Advertissements


  3. #112
    Master
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    UK
    Posts
    359
    Rep Power
    1463

    Default

    speedProfil=
    speedProfiles=yes

    These are both different & work differently depending on what version Sygic you are using, also Linux (which Android is based on), is case sensitive so:

    Speedcam & speedcam - are also different.

    Regards,

    MrDude

  4. #113
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Esperia
    Posts
    1,005
    Rep Power
    930

    Default

    Quote Originally Posted by IONNN View Post
    I have imported personal speedcam to Sygic GPS Navigation only because I get the icon on the road (even though voice/sound cannot be set).
    For standard systems speedcams, I have "radars" ticked off in settings, as well as sound set, but I cannot see any icon on the map (unlike in Pro, Truck, inCar apps)
    Have You offlinespeedcams.dat file in Maps/speedcams? Check if it is the same in SygicinCar. But I'm not sure that the database of original file is reliable for all Countries.

  5. #114
    Member + Discussion about Sygic editions modified by MrDude IONNN's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Czech Republic
    Posts
    67
    Rep Power
    48

    Default

    @spyder
    Sygic Ultimate + InCar + a clone Offline Maps & Navigation = Maps/speedcams/offlinespeedcams.dat
    Sygic Truck + Sygic Pro = Res/db/offlinespeedcams.dat
    Last edited by IONNN; 20th November 2019 at 09:57 AM.

  6. #115
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    73
    Posts
    1,414
    Rep Power
    538

    Default

    Just food for thought.

    When you start Sygic you do not see speedcams.

    Reason it is in walking mode.

    You need to click on the 3 dots in the lower right hand.

    Spoiler: how to change to driving mode
    dI0ey38


    In the menu you will see switch to driving.

    Then you will see speedcams on the map.
    Spoiler: walking

    yPvWO4z


    Spoiler: driving
    paHTB0z
    Last edited by asprin624; 20th November 2019 at 10:02 AM.

  7. #116
    Member + Discussion about Sygic editions modified by MrDude IONNN's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Czech Republic
    Posts
    67
    Rep Power
    48

    Default

    @asprin624
    That was really the reason.Thank you.
    I did not realize that when browsing through the map in Sygic GPS Navigation, I was in the walking mode. Sorry.
    (and also because in Truck, Pro and InCar - speedcams icons are always visible immediately after opening the app...)
    Last edited by IONNN; 20th November 2019 at 12:19 PM.

  8. #117
    Member +
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Slovakia
    Posts
    42
    Rep Power
    6

    Default

    I have a similar problem. I can't see speed cameras on the map. I tried to switch between walking and driving mode, but I still can't see the cameras. Where could be the problem? THX

  9. #118
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    73
    Posts
    1,414
    Rep Power
    538

    Default

    @mobil,

    You seem to have something not installed correctly.

    Please take the time to read all the info in regards to Sygic.

    Spoiler: speed camera info
    [Only registered and activated users can see links. ]


    If you have installed this app correctly all should work.

    If not remove everything and start over.

    A clean install remove both in Memory and SD card any thing dealing with Sygic.

    Turn off your phone and then back on again

    Install the Sygic app.

    Do not open it go to setting and give it all permissions

    Restart your phone again.

    Start the app

    Do not add anything to the app except your maps.

    Do not copy any files from the install you have...........................


    Make sure all is working.

    That means do not replace the content.info file use the one that gets installed.

    Test everything check all your settings.


    Here is the full manual please read it.
    Spoiler: Sygic Manual

    [Only registered and activated users can see links. ]


    That goes for any other user.
    Last edited by asprin624; 20th November 2019 at 04:19 PM.

  10. #119
    Member +
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Slovakia
    Posts
    42
    Rep Power
    6

    Default

    It still rewrites me content.info.

  11. #120
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    73
    Posts
    1,414
    Rep Power
    538

    Default

    I said use the content.info that downloads when you start the app.

    Do Not add a content.info you have.

    When you are telling me it rewrites the content.info you did not do a clean install.

    If you do not want to listen then you will be stuck with things not working.

    Step by step to make sure all is working.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •