Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 71 to 80 of 193
  1. #71
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    537
    Rep Power
    143

    Default

    Quote Originally Posted by Oso57 View Post
    Hi.
    The software works very well.
    One more question:
    The tts voices do not appear. How can I put them?
    No TTS, at the moment.

    @mistergc

    Never happened. Try adjusting date of device (must be the current). Or change SD.

  2.    Advertissements


  3. #72
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    philippines
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by spyder View Post
    Res 1024x600 in wince? Only You can respond. Transfer the SD of the device 800_480 in 1024_600 device and test.
    It works fine on 1024x600, how ever when i search and accept the route it crashes, i've disabled the backtrack btw. One I close my diaglog box, and return to the radio, the calculated route is will come back normal, its just happen when i i choose the route.

  4. #73
    Member +
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    ITALY
    Posts
    32
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by pulangrat View Post
    It works fine on 1024x600, how ever when i search and accept the route it crashes, i've disabled the backtrack btw. One I close my diaglog box, and return to the radio, the calculated route is will come back normal, its just happen when i i choose the route.
    Try resetting the program by deleting the setting2.dat file
    if the problem persists, it could be due to the resolution not fully supported

  5. #74
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    india
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    Hi, i downloaded everything and placed "Sygic132 by irreal" folder in root of my SD card. Also, downloaded India v9 maps and placed ind.ta.2018.03 folder inside Maps folder. It looks like this /Sygic132byirreal/Maps/ind.ta.2018.03/

    But when I start navigation in my 800480 wince device, it shows this error "no items".

    Please helpbe386771b62c1654c44049e9ad8fd2d4

    Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

  6. #75
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    537
    Rep Power
    143

    Default

    Quote Originally Posted by jimmycoolguy View Post
    Hi, i downloaded everything and placed "Sygic132 by irreal" folder in root of my SD card. Also, downloaded India v9 maps and placed ind.ta.2018.03 folder inside Maps folder. It looks like this /Sygic132byirreal/Maps/ind.ta.2018.03/

    But when I start navigation in my 800480 wince device, it shows this error "no items".

    Please help..

    Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
    Have You copied also wcl folder (basemap)? Check also the correct real date of your device.

  7. #76
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    india
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by spyder View Post
    Have You copied also wcl folder (basemap)? Check also the correct real date of your device.
    No, there is no wcl folder in maps which I downloaded. Where can I find wcl folder?

    Edit: Found wcl folder. Thanks
    Last edited by jimmycoolguy; 1st July 2018 at 08:14 PM.

  8. #77
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    70
    Posts
    423
    Rep Power
    99

    Default

    Quote Originally Posted by jimmycoolguy View Post
    No, there is no wcl folder in maps which I downloaded. Where can I find wcl folder?
    All one has to do is look before posting I can not find it.......

    Spoiler: Item 1
    vLU1mbh


    Spoiler: Item 2
    eXqGK0W


    Spoiler: Item 3
    v7RA6Lr
    Last edited by asprin624; 2nd July 2018 at 07:38 AM.

  9. #78
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    india
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    Hi all, please help. I am getting error illegal operation alfter launching sygic in my wince. It worked 1st time. 3bce51c65b7ddc01179fe8ab74400f88

    Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

  10. #79
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    537
    Rep Power
    143

    Default

    Quote Originally Posted by jimmycoolguy View Post
    Hi all, please help. I am getting error illegal operation alfter launching sygic in my wince. It worked 1st time...
    Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
    What features has your device?What map are You trying? Is the map folder complete with content.info, content.lic, wcl and map?
    Re-copy all in formatted SD.

  11. #80
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    india
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by spyder View Post
    What features has your device?What map are You trying? Is the map folder complete with content.info, content.lic, wcl and map?
    Re-copy all in formatted SD.
    Bro i copied all maps in it and it was working fine on 1st day. But then it start showing error msg.

    Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

 

 
Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •