Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast
Results 181 to 190 of 196
  1. #181
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Philippines
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hello I downloaded the PHL map and pasted the PHL map phl.ta.2018.12 and also the content.info and content.lic from readme instructions and copied the old WCL, it still showed no items but this time it also brought me to language selection then the navi closes. Question where can I get WCL? or something else is wrong? thanks
    Last edited by ivanendz; 19th April 2019 at 07:07 AM. Reason: wrong image

  2.    Advertissements


  3. #182
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    549
    Rep Power
    158

    Default

    Quote Originally Posted by ivanendz View Post
    Hello I downloaded t..Question where can I get WCL? or something else is wrong? thanks

    Take a good look at the mapdownloader window!
    7. Philippines
    0. wcl ( don't use License)

    Maps must be "v9.00"

    Use a good SD.
    Last edited by spyder; 19th April 2019 at 07:52 AM.

  4. #183
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Philippines
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by spyder View Post
    Take a good look at the mapdownloader window!
    7. Philippines
    0. wcl ( don't use License)

    Maps must be "v9.00"

    Use a good SD.

    Hello I followed the instructions sir but still doesnt work these are the things I did:
    1. Downloaded PHL map from maps downloader now it gave me folder "SygicInCar.ASIA"
    2. Opened the folder and deleted the .fts file in folder "phl.ta.2018.12" because it was instructed from "readme" because its useless and big size
    3. copied the maps folder("phl.ta.2018.12, wcl") except the content.info from "SygicInCar.ASIA" and paste it to sdcard
    4. copied the content.info and content.lic from "PHL" folder because in readme it says use added content.lic and content.info
    5. The date of device must be the current one. (My device date is already current one april 20 , 2019)
    6. launched sygic in my device it works but after a while "Product Expired" still pops up

    I checked the content.lic from notepad and its like this:
    TRIALJJMSLRSR ;30 04 2015
    TRIALJJMSLVSS ;31 08 2015
    TRIALJJMSMPSS ;31 12 2015
    TRIALJJMTLRSR ;30 04 2016
    TRIALJJMTLVSS ;31 08 2016
    TRIALJJMTMPSS ;31 12 2016
    TRIALJJMULRSR ;30 04 2017
    TRIALJJMULVSS ;31 08 2017
    TRIALJJMUMPSS ;31 12 2017
    TRIALJJMVLRSR ;30 04 2018
    TRIALJJMVLVSS ;31 08 2018
    TRIALJJMVMPSS ;31 12 2018
    TRIALJJMWLRSR ; 2019 04 30
    TRIALJJMWLVSS ; 2019 08 31
    TRIALJJMWMPSS ; 2019 12 31
    TRIALJJNNLRSR ; 2020 04 30
    TRIALJJNNLVSS ; 2020 08 31
    TRIALJJNNMPSS ; 2020 12 31
    TRIALJJNOLRSR ; 2021 04 30
    TRIALJJNOLVSS ; 2021 08 31
    TRIALJJNOMPSS ; 2021 12 31


    Thank you for helping sir, really appreciate but still can't make it work, maybe I lack something from instruction?

  5. #184
    Member
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Philippines
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Same thing is happening to me.. Product Expired appeared after 3 to 4 minutes of use.....
    Last edited by Boki_Srb; 23rd April 2019 at 06:18 AM. Reason: Removed unnecessary quote

  6. #185
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    549
    Rep Power
    158

    Default

    If it work , even if for a few minutes, the data and instructions are correct, the problem is in Your device or SD, t's a very strange thing.
    Try with other SD , possibly not very large.

  7. #186
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Czech Rep.
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Sygic Truck 13.2.0 WinCE for testing

    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #187
    Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    globe
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    same here with ''Product Expired''..

  9. #188
    Member
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Philippines
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by htcis View Post
    same here with ''Product Expired''..
    It really seems that the application itself has a problem and not the SD Card... Hope someone can fix this.. Thank you

  10. #189
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Location
    Austria
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    sorry it didnot worked for me .. it says no item .. itried bothe with folder and without the folder on maps..

    i downloaded v9 maps .. but it says no item ... any fix?
    thanks
    Last edited by Boki_Srb; 10th May 2019 at 11:35 AM.

  11. #190
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    549
    Rep Power
    158

    Default

    If it say "no item" may be:

    Wrong conten.info
    wrong maps (not v9 or missing wcl folder)
    Device date isn't adjusted

    Try with content.info at post 180 and 2018.12 v9 maps (and wcl)

    For me it work perfectly.

 

 
Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •