Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 111 to 120 of 120
  1. #111
    Inactive Member
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Australia
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    You need to put the map filename into the content.info file (one in Red) : TA:GRC:2018.03

  2.    Advertissements


  3. #112
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    milan
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    hi everyone,
    can someone fix the links for donload the complete "SYGIC WinCE 13.2 by IRREAL"
    the link on top the forum are broken.
    many thank's
    Last edited by iiooii; 16th August 2018 at 03:24 PM.

  4. #113
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Philippines
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, mine is showing "No Items" when opening the navigation. and my head unit cannot set the Date. only time.

  5. #114
    Pro-Member spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    371
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by lexterg View Post
    Hi, mine is showing "No Items" when opening the navigation. and my head unit cannot set the Date. only time.
    In Maps folder must be wcl and maps of release TT v9, content.info and content.lic. The date of device must be the current.
    For Philippines map TT v9 2018.03 try this content.info:[Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by spyder; 17th August 2018 at 06:03 AM.

  6. #115
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    ITALY
    Posts
    27
    Rep Power
    10

    Default

    I remind everyone that a small donation is always appreciated, thanks a lot!

  7. #116
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    United Kingdom
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    i downloaded the software i downloaded the maps as expected put the maps into the maps folder etc when i went to run it all looked brilliant till it got to the terms section and come up with a box saying illial operation report can someone tell me where i may have went wrong i also downloaded the licence and added that to the maps folder replacing the current licenc in there ? anyone help

  8. #117
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Philippines
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi. Has anyone experienced Sygic locking up when the music player switches songs? It wil respond only if you tap on the screen of the headunit. Is it a hardware problem? I have an AVT Headunit. TIA

  9. #118
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Philippines
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Niknok View Post
    Hi. Has anyone experienced Sygic locking up when the music player switches songs? It wil respond only if you tap on the screen of the headunit. Is it a hardware problem? I have an AVT Headunit. TIA
    I have this issue as well. I believe it is an OS-level issue because it happens with other navigation software as well. The trigger in my case is the notification that comes up when changing stations or songs. If you find a solution, do post!

  10. #119
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Bulgaria
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by arvinoids View Post
    I have this issue as well. I believe it is an OS-level issue because it happens with other navigation software as well. The trigger in my case is the notification that comes up when changing stations or songs. If you find a solution, do post!
    By me on car multimedia with WinCE 6.0 doesn't start at all. I can see .exe file, let me start it and it goes directly to the main multimedia menu. Can anyone upload already tested and working folder please? Thank you

  11. #120
    Pro-Member spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    371
    Rep Power
    19

    Default

    The uploaded folder is already tested and working. It's a problem of your device, or You haven't folder in removable card.

 

 
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.