Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 101 to 103 of 103
  1. #101
    Member +
    Join Date
    May 2014
    Location
    globe
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default

    lets talk a litle about win ce version,im using sygic win ce from the first aura for win ce many years now,i dont kbow what happem and why that the last 2-3 years,the sygic if not conect before to gps its show ''no item'',as i says that happen only the last years with new version of maps and never before,same autoradio,same sd card,what i want to say,if start radio and after inmediatly sygic the sygic show only ''no item'',but if before start another program like igo or navitel,and after 10-20 minuts close that programms,then sygic work fine,and and the message ''no item'' its gone,really i dont undedrstud why happen that,in sygic setings the gps stings its ok com 2 9600
    Last edited by htcis; 18th September 2019 at 11:37 AM.

  2.    Advertissements


  3. #102
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    594
    Rep Power
    249

    Default

    ''no item'' strictly depends from the date of device, that can be adjusted to current bay GPS connected or by user. I don't know the problems of your hardware,but you have found the solution:start an close iGO.

  4. #103
    Member +
    Join Date
    May 2014
    Location
    globe
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default

    hi again spyder :-),yes for now only solution is that,but i cant understud why that happen only 2-3 latest years and never before,that happen exactly when the sygic started to use 2 version maps 9 and 9.1,before that and when here maps worked ok on sygic,i think the latest version here worked on win ce its 03.2018,never the software has that problems,the sygic started ok from first time,and not after using before another software like example igo,that happen only latest yeras,as i says no hardware or sd problem,as previus years same radio same sd, bechose if exist hardware problem its for all navi programms not only for sygic,but the other navi programms not heave any problem like this
    Last edited by htcis; 18th September 2019 at 12:49 PM.

 

 
Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •