Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 111 to 112 of 112

Thread: Sygic 13.2.0

  1. #111
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Timișoara
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    On a cheap chinese nav unit with Mstar 800 Mhz CPU and 128 RAM the program stutters like a zombie :D, it also stutters in my WinCE 6 emulator.

    Explanations on why Sygic does this:

    * Sygic works only on devices with OpenGL ES technology (hardware support for 3D graphical elements). Most low budget wince Chinese devices lack that hardware cookie.

    * If the device does not have a value as WinCE 6.0 small OpenGL ES does not work:

    opengly563gsep7w

    You can try this hack:

    Code:
    Please Login or Register to see the links

  2.    Advertissements


  3. #112
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    DE
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    TTS not work , only life voices, please help.

 

 
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.