Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 48
  1. #21
    Pro-Member kitos's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    In world
    Posts
    285
    Rep Power
    0

    Default

    Is in rusian...

    Only english or spanish ajjaaa
    Last edited by Boki_Srb; 19th February 2019 at 08:32 AM.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    824
    Rep Power
    487

    Default

    This is the translation in english:

    Copy folders to removable SD

    Start the software and start the activation process, detect the ID

    1 - Connect to the computer and get the serial with the tool searching Europe.mlm for the Europe map. Record the serial

    Restart the device and proceed to the first settings until you select the Europe map that you will activate with the generated serial

    2 - Just activated Europe map proceed with Truck activation

    Get out, connect the device to your computer and get the serial looking for EUROPA_TRUCK_TA_2020_03.mlm. Record the serial

    Unplug, start, and in settings> change map choose EUROPA_TRUCK_TA_

    Proceed with activation with the serial obtained.

  4. #23
    Pro-Member kitos's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    In world
    Posts
    285
    Rep Power
    0

    Default

    Nothing.... i tested with wince 6 emulator and noting... the same error .

    - is the code....


    Have you got any idea?

    Quote Originally Posted by spyder View Post
    Testing with emulator is impossible for this software.
    ....:S

    What i do now?
    Last edited by Boki_Srb; 19th February 2019 at 08:33 AM.

  5. #24
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    824
    Rep Power
    487

    Default

    Quote Originally Posted by kitos View Post
    Have you got any idea?
    Testing with emulator is impossible for this software.

  6. #25
    Member + Sygic Fleet 8.30 WinCE - Truck Maps Europe [2017.03]Sygic Fleet 8.30 WinCE - Truck Maps Europe [2017.03]
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Timișoara
    Posts
    89
    Rep Power
    9

    Default

    I tried the program with Windows CE 6 emulator and it didn't show device ID which I think it's a bug because the Windows for PC version works perfect. You should try using Sygic 13.2 for Windows CE instead.

    L.E.: It works with Windows CE 5 emulator (shows device ID is X :D) so maybe the program is not compatible with Windows CE 6?
    Last edited by KiLLB0T; 21st July 2017 at 09:51 AM.

  7. #26
    Pro-Member kitos's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    In world
    Posts
    285
    Rep Power
    0

    Default

    YESSSSSSSSSSSSSSSSS, in WINDOWS CE 5 works perfect!!!!!!!!!!!!!!

    In WINDOWS CE 6 dont work!!!!

    The diference is in windows ce 6 shows device ID -

    and windows ce 5 shows in the device ID X

    In windows ce 5 the activation works perfectly with X.

    So only works in wince 5 for now.....

  8. #27
    Member + Sygic Fleet 8.30 WinCE - Truck Maps Europe [2017.03]Sygic Fleet 8.30 WinCE - Truck Maps Europe [2017.03]
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Timișoara
    Posts
    89
    Rep Power
    9

    Default

    You can use the latest Sygic Fleet 17a for Windows CE (still only activates under CE 5) from February 2017 here:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Use the map folder and voices from the first post.
    Last edited by KiLLB0T; 21st July 2017 at 08:01 PM.

  9. #28
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    824
    Rep Power
    487

    Default

    No at all, the software works in wince 6, i'm using it in devices wince6, perhaps works also in wince5.
    May be there's any incompatbility with Your device, so change device or use other software, (ex iGo primo 2.4)
    Last edited by Boki_Srb; 19th February 2019 at 08:34 AM.

  10. #29
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    italy
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    cannot activate it. 1st problem:no id showing.2nd problem:cannot figure if is 0 (zero) or o (o). someone can help?

  11. #30
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    824
    Rep Power
    487

    Default

    If no id showing, try changing SD. Normally is 0 (zero), but it's impossible confuse.
    Last edited by Boki_Srb; 19th February 2019 at 08:35 AM.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •