Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 47
  1. #11
    Pro-Member Grzegorz Kl's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Poland
    Posts
    303
    Rep Power
    23

    Default

    You don't need a card with a variable CID number for these maps ... Before you ask a question, it would be good to read the topic from the beginning.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Spain
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    hello I have a megane 3 rs 2013 and I would like to know if it is compatible

  4. #13
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,194
    Rep Power
    277

    Default

    No unfortunately it's not. You have Carminat Tomtom LIVE. It's in another topic..

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    london
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    HI guys,

    after i have deleted all speedcams the system is stable and no more crash and restart .

    As a note i have used the same sd card as for 10.25 map version so the reason for crash was not the sd card but speed cam

    I am based in uk and i will test the uk speed cam to see if this file is the reason of the crash.

    Will comeback with feedback after test.


    Thanks

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Romania
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everyone,

    I have the same issue with crash and restart.
    Does anyone know which speed cam file should be deleted from SD Card?
    If I will delete all files, the system will work properly?

    Thank you.

  7. #16
    Pro-Member Grzegorz Kl's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Poland
    Posts
    303
    Rep Power
    23

    Default

    The answer you have in the post above ... To find out which files are causing the restart, you need to add and check them one by one. Quite a laborious task, but there is no other solution.

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Romania
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you !

    I haved the same probleme with restarting. I keep only this safety cams and works. I don't know witch files have problems but those are ok.
    Spoiler: large picture
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Thank you again, rly grade work !


    Please, use spoiler for (large) pictures
    Read carefully:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Romania
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    The radio information bar is not showing up in my Megane 3 Tomtom Carminat non live System. Could be a comunication problem between them? Because my nav is working, maps,location, etc.
    My radio head-unit is working too, aux is ok, radio channels are ok, but when i want to make some audio settings nothing appeares on the nav.
    Found two wires that whare touching behind nav.
    Fuses are ok
    Restored factory settings
    I took the batterry cables for 10 minutes.
    Nothing seems to work to restore that info bar.

    Spoiler: pictuires
    200e6b799197ebd6b366b2d29cf5780b
    70b68a93910513ec0b0b8673e35b387e


    Trimis de pe al meu POCOPHONE F1 folosind Tapatalk


    Please, use spoilers for large pictures
    Read carefully:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 17th September 2019 at 06:15 AM. Reason: spoiler!

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    France
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys, just an update. I tried the radars of BE ES PT FR with their respective speed cams premium and it worked so they don't cause the crash. My radio UI works fine too.

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    london
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys,

    Can confirm the speedcams for UK is not the reason for the crash.

    Thanks

 

 
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •