Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 61 to 70 of 83
  1. #61
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Portugal
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    "Incomplete Map(s):
    Europe-101855.meta => .dct ERROR"

    Thats what happen to me

  2.    Advertissements


  3. #62
    Pro-Member Grzegorz Kl's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Poland
    Posts
    304
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by maroufiax View Post
    "Incomplete Map(s):
    Europe-101855.meta => .dct ERROR"

    Thats what happen to me
    Badly activated maps! Have you changed the entry in ttgo.bif? Which activator did you use? It is not possible that this does not work if everything is done according to the instructions ...

  4. #63
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Scotland
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Excellent, thanks janch for your work.

    Followed the guide in the 1st post and it worked a charm on a random 8GB card I had laying around.

    Cheers

  5. #64
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Oradea
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everyone,

    Thanks for this thread, I have a novice question.... you are mentioning FastActivator around here. Can you please provide a download link?

    Appreciate your help

  6. #65
    Pro-Member Grzegorz Kl's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Poland
    Posts
    304
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Juniorsorin View Post
    Hello everyone,

    Thanks for this thread, I have a novice question.... you are mentioning FastActivator around here. Can you please provide a download link?

    Appreciate your help
    Here You go
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.

  7. #66
    Pro-Member Grzegorz Kl's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Poland
    Posts
    304
    Rep Power
    23

    Default

    Will there be 10 willing people for the latest maps in version 1035?

  8. #67
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    suffolk
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Nav Cursor

    Hi guys, so i have got my Carminat patched & working thanks to alot of help from Grzegorz Kl

    Im running map version Europe_1035_9675, added speed cams and all POI's working

    The only issue i have is with the Nav cursor on screen, it does not update fast enough, goes well off route when changing roads, roundabouts etc

    Any ideas to fix this anyone? Thanks

  9. #68
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,194
    Rep Power
    277

    Default

    I also experience same behavior some times on various carminat units but unfortunately I didn't find the solution for this. I think some units may have lower hw specs and are unable to process navigation smoothly. I tried with faster SD cards, removing speedcams etc, but that didn't change anything. Solution that may work is to install smaller map region but I didn't try that yet.

    @leocol
    I guess that you are from UK, so you can try only with UK map and see how it works. Here I prepare a package for you to test:

    Spoiler:
    Code:
    Please Login or Register to see the links


    package includes navcore 8.843 + United Kingdom and Republic of Ireland 1035_9675 map. Use provided FastActivate from the package and before activating make sure you update meta (1. update Meta.txt).
    Last edited by janch; 31st August 2019 at 09:44 AM.

  10. #69
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    suffolk
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks, i shall try download the package and try now

    with this package do i follow the same instructions as in original post?

    Also, on my original Renault SD card with original maps, the nav cursor is fine and runs smooth, so it is strange that with updated maps the cursor is acting slow

    with this package you created me, do i need to add UK premium speedcams myself?

    Lee

  11. #70
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,194
    Rep Power
    277

    Default

    yes the instructions are the same. Edit ttgo.bif and than activate with included FA. This package doesn't have speedcams so that the package is "light" as possible. You can add them later..

 

 
Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •