Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 40 of 40 FirstFirst ... 30383940
Results 391 to 400 of 400
  1. #391
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    poznan
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    help needed pls

    I follow all the instructions gived about medianav 4.1.0 for add new map but after 10 and more times i always take the same response "invalid......"

    i also make the directory changes as instructions and the same response

    pls HELP

  2.    Advertissements


  3. #392
    Member + NeeK's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Undeva
    Posts
    42
    Rep Power
    6

    Default

    @timvos what patch you try to use? Which instructions, which post? How you add the map?
    To fight when you want to have it. Do not regret when you lose or give up...

  4. #393
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    poznan
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    i follow instructions from post #88 "read this link"
    4.1.0 sync tool
    1.53 medianavtool box
    maps for tranfer iGO R3 HERE [NAVTEQ] 2018_Q1_EUROPE
    original maps 2012 with 2009 basemap

  5. #394
    Member + NeeK's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Undeva
    Posts
    42
    Rep Power
    6

    Default

    Hi timvos
    You didn'r say correct what message you get also? Perhaps you get "invalid package"... because something is wrong in what you done. But if you read the posts from that #88 till here for sure you will find why and how to solve, because you are not first with this. But reading you will find that there is also some other modes. I'm not using this method. Even few posts up we spoke about this.
    With same patch you can use TTCMD from package on post #374. Make first Backup and then update the files you want. Read the posts from #218 till here and you will find for sure all info you need. Later if you still have something not clear I will answer you.

    Good luck.
    Last edited by NeeK; 10th February 2019 at 07:16 AM.
    To fight when you want to have it. Do not regret when you lose or give up...

  6. #395
    Member + MediaNav Renault/Dacia.
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Porto, Portugal
    Posts
    50
    Rep Power
    2

    Default

    Hi pll!
    Can someone help me to figure out how to update the map of Portugal and Spain of my Captur?
    I need some tutorials because I'm a newbie!
    Thanks in advance

    Enviado do meu SM-G960F através do Tapatalk

  7. #396
    Member + NeeK's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Undeva
    Posts
    42
    Rep Power
    6

    Default

    Hi Vladimirstart
    Just above last 2 posts give indications from were to read and why for same a newbie.
    Identify your system type, make a Backup first of all for your protection and then chose the way how is the simplest way and if you want just maps or more functions.
    Al of these are in the topic I think from #88 till here. After that if is something unclear or you have doubts one of us will explain you. Be sure what you want to do first reading the topic.

    Good luck
    To fight when you want to have it. Do not regret when you lose or give up...

  8. #397
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    europe
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Neek,
    I just updated a Dacia Media Nav Standard.
    Everything worked well.
    When I was ready, I tried to uninstall supermodd.
    The "update" was only about 5 sec, and the unit turned off and on, and asked the code. (we donthave the code, so we have to ask the service for the code tomorrow)
    Is it normal?
    So when you uninstall supermodd, you need the 4 digit code for the radio to work again?
    thanks!

    (edited)
    We tried "0000" as a bluetooth authentication code, but it says: "wrong PIN"
    So it must be the code of the unit. I hope tomorrow we get the correct code from the service!
    Last edited by lordus; Yesterday at 05:42 PM.

  9. #398
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Heaven..
    Posts
    987
    Rep Power
    237

    Default

    You don't need to visit dealer for the code..Go on google play and download Renault code scanner.

  10. #399
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    europe
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for your help, Janch!

    By the way, we just found the code on a small piece of paper, and it works like a charm!
    Thanks!

    Everybody: If you update the unit, and want to uninstall supermodd, prepare the radio code because you will need it!

  11. #400
    Member + NeeK's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Undeva
    Posts
    42
    Rep Power
    6

    Default

    @lordus in normal mode at uninstall of Supermodd is just a simple restart of MediaNav. On mine I uninstall it more then 10 times and I never have request of code.
    I heard at one colleague also with Standard that when is applying Restart even from IPT is requesting the code. I have Evolution, maybe in Standard something is different.
    I can't test to check and understand what can be strange. I don't have a Standard unit. First time when I get one I will check for sure.
    Few posts up there is a diagnostic tool which have a task to show all info from MediaNav, between all these info it's also the code stored inside of memory.
    Last edited by NeeK; Yesterday at 08:37 PM.
    To fight when you want to have it. Do not regret when you lose or give up...

 

 
Page 40 of 40 FirstFirst ... 30383940

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •