Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 76 of 76
  1. #71
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Belgium
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I wanted to update my 2015 version (also download here), so i formatted the same SD card to FAT32 64kb (it was FAT32 32kb) and extracted the files to the SD, but it keeps asking teh nav medium, even after a (systeem - 123 - settings - system reboot command).

    Do i need to use a new sd card?

  2.    Advertissements


  3. #72
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Neverland
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kiteeye View Post
    If you get an "insert media" error then the unit can't find some file(s)
    This can have two reasons the files are missing/corrupt or the paths inside acios_db.ini are not correct.
    I don't know how you copied the files to SD, but you must copy all files and directories without changing anything.
    Two directories "database" and 17 files, 9GB total
    kiteeye,
    Actually it is two directories (called "database") and 16 files
    - 9 files in the first directory ""database" and 7 files in the second directory "database".

  4. #73
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    339
    Rep Power
    29

    Default

    You are right, had counted a copy of an edited acios file too. Thank you for mention it.
    I have edited [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #74
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    UK
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gigidel View Post
    RNEG - WIP NAV/MyWay Europe/Morocco - 2018-2 (Official update)
    Works perfectly on a C5 2009, tx!

  6. #75
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Citroen C4 Grand Picasso: everything works as expected

    Thank you very much for the update.

    I have Citroen C4 Grand Picasso and everything went as expected.

    Only one thing, that can help in some cases. In my case on the SD card was hidden system disk partition what I even did not see.
    I found it accidentally in the Windows 10 Disk Management.

    I removed all partitions on SD and then format in the Management console as FAT32.

    After this it works fine.

  7. #76
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Paris
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    works great on Citroen C3 from 2010 (which was still on the original 2009/2010 database) after the system reboot.

    Thanks a lot !

 

 
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •