Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 80
  1. #61
    Member
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Germany
    Posts
    29
    Rep Power
    1

    Default

    Hi,
    you have the RNEG System the name is WipNav/MyWay.
    See #2.
    Greats
    tamalual
    Last edited by tamalual; 18th June 2019 at 07:40 AM.

  2.    Advertissements


  3. #62
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Location
    Slovakia
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    I download this rneg-wip-nav-myway-europe-morocco-2018-2-official-update. copy to card and put in car and dont work where I make mistake ? thank you.

  4. #63
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    310
    Rep Power
    7

    Default

    What do you mean with "don't work"?

    Do you get a "insert media" message (do a system reset)
    Do you see an empty map with cursor (rollover bug)
    or don't you see anything (wrong SD card)

    Please give some more details if you want some help

  5. #64
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Location
    Slovakia
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    put card in car and start it. loading and please insert card with map. and also try system reset with hidden menu and same error

  6. #65
    Member + RNEG - WIP NAV/MyWay Europe/Morocco - 2018-2 (Official update)RNEG - WIP NAV/MyWay Europe/Morocco - 2018-2 (Official update)
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    europe
    Posts
    78
    Rep Power
    1

    Default

    SD card has been formatted (FAT 32 -64K ) ?

  7. #66
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Location
    Slovakia
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Yes, but its micro SD with adapter its problem ?

  8. #67
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    310
    Rep Power
    7

    Default

    The use of an adapter is possible, but sometimes there are connection problems with older adapters.
    Because you have the "insert media" message I think there is no problem with the adapter.

    Have you copied all files and directories to a 16GB card, without changing anything?
    The two directories "database" and 17 files, 9GB total
    Last edited by kiteeye; 20th June 2019 at 07:10 AM.

  9. #68
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Location
    Slovakia
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    yes extract to card

  10. #69
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    310
    Rep Power
    7

    Default

    If everything is done as said, there should be no problem. Only a system reset must be done maybe.
    But because you keep the "insert media" message there must be something different with the by rneg expected files.
    Please check carefully every step.
    Last edited by kiteeye; 20th June 2019 at 09:13 PM.

  11. #70
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Location
    Slovakia
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    I make it again. format card, extract rar directly to card. make system reset and working ! very happy thank you. and now how can i put there speed cams ? Thank you

 

 
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •