Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 91 to 100 of 110
  1. #91
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,356
    Rep Power
    320

    Default

    MAC may be the reason. Use windows for copying files. For example, if you use mac for Audi updates it won't work.

  2.    Advertissements


  3. #92
    Member + RNEG - WIP NAV/MyWay Europe/Morocco - 2018-2 (Official update)RNEG - WIP NAV/MyWay Europe/Morocco - 2018-2 (Official update)
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    CANNES
    Posts
    81
    Rep Power
    4

    Default

    Copying files with a Mac can work. You have to use an app (such as Blueharvest), to delete hidden Mac files.
    Formatting cards / USB keys on Mac can also be a problem because sometimes you donít have the good FAT32 format.

  4. #93
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ACTA View Post
    Copying files with a Mac can work. You have to use an app (such as Blueharvest), to delete hidden Mac files.
    Formatting cards / USB keys on Mac can also be a problem because sometimes you donít have the good FAT32 format.
    Quote Originally Posted by janch View Post
    MAC may be the reason. Use windows for copying files. For example, if you use mac for Audi updates it won't work.
    The updating went just fine, using that very same card and using a MAC. That had given me confidence it would work.

    I'll try today reformatting and copying the file using Windows.

    Deleting the hidden files didn't work, yesterday.

    Anything that I should know about the SD card? It worked fine for the update but maybe it is more picky when it comes to using the maps?

  5. #94
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Czech
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,
    I have a problem. I have uploaded a map according to Audi Basic, but it shows wrong city names. Does anyone know what to do with it?

    Spoiler: large images
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 25th February 2020 at 07:21 PM. Reason: corrected code, spoiler

  6. #95
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    358
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by Merregon View Post
    .....Audi Basic, but it shows wrong city, names. Does anyone know what to do with it?........
    I am a bit surprised you have the 2020 Basic edition already.
    The names are part of the kN files so imho there is nothing you can do.
    Have you replaced all files?
    Last edited by kiteeye; 25th February 2020 at 06:59 PM.

  7. #96
    Member
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    Netherland
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, i followed all steps but i am unable to update, see picture. Maps are recognized but Italy is in red. Do I not have enough memory for the update? Sorry, beginner here...
    Spoiler: image
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 25th February 2020 at 09:30 PM. Reason: corrected spoiler

  8. #97
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Slovakia
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    I greet all. I have a problem recalculating my road with the latest Peugeot 2018-2 maps.
    Navigation cannot recalculate a road without a highway, even if it has at least 2 roads outside the highway. Does anyone have a problem with this? When I put the original sd card -maps 2011 this problem is not. I have already tried old maps 2016 and also the same error. Navigation will not find a road without a highway or toll road.
    I'm sorry for my english-it's just a translator. Thank you for any answer
    Last edited by Boki_Srb; 25th February 2020 at 09:31 PM. Reason: grammar corrections

  9. #98
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    358
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by Giepie View Post
    Hello, i followed all steps....
    That couldn't be possible, because this is the rneg topic for a Harman Becker system and you have another navigation system from Magneti Marelli (RT6).
    So better is to ask in the [Only registered and activated users can see links. ]

    Quote Originally Posted by Dixo View Post
    .... latest Peugeot 2018-2 maps.
    Navigation cannot recalculate a road without a highway, even if it has at least 2 roads outside the highway.
    This could only be possible if you don't have a complete set of kN files and gdb file or have wrong paths inside acios_db.ini
    Other reason could be that PSA has decided to save space on SD card, or money for licences, by supporting highways only, or partial coverage in some countries
    Last edited by kiteeye; 26th February 2020 at 01:30 PM.

  10. #99
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    UPDATE:
    Thanks. It has worked. I have removed the hidden files also inside the subfolders and it worked.
    I have also tried copying the files using Windows (via the Virtual Machine I have on my MAC) and it worked.

    Thanks.

    Hi.

    I own a Peugeot 308cc (2009) with WIP NAV. I have recently update the firmware from R20 to R50 and the maps with the one from this thread.

    I am confused by the "address book". It has let me save one, but it says it is full. I can't understand how this is possible. I only see one. Where is the address book stored? The SD or the unit?
    Why can I see "travel HOME" as an option but it is greyed and how do I set the HOME address?

    Thanks
    Last edited by Boki_Srb; 26th February 2020 at 09:13 AM. Reason: merged two posts

  11. #100
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Slovakia
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kiteeye
    This could only be possible if you don't have a complete set of kN files and gdb file or have wrong paths inside acios_db.ini
    Other reason could be that PSA has decided to save space on SD card, or money for licences, by supporting highways only, or partial coverage in some countries
    Thank you kiteeye.I don't know what it can be.Maybe as you write. The problem will be with the licenses.Because the files have downloaded from there.I also tried a combination of Bnw and Audi,and the same result. Is it possible? Thanks anyway. I guess I'll leave it that way.

 

 
Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •