Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 55 of 76 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 541 to 550 of 759
  1. #541
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    211
    Rep Power
    7

    Default

    Don't get lost anymore, everybody. Just follow the blue line.
    Happy X-mas
    Last edited by kiteeye; 20th December 2018 at 01:44 AM.

  2.    Advertissements


  3. #542
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    holland
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the hard work from MacSlavko and Kiteeye! I will test it tomorrow. Finally, the group project ends and we receive a nice christmas present! Nice work everybody by participating and making this possible!

  4. #543
    Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks macslavko for all your work on this!

    unfortunately, I can't load my maps, I get this [Only registered and activated users can see links. ]

    I used 2016-2 until now, worked normally, now I put 2018-2 and it won't work

    I tried all I can, formatted SD card again to fat32 64kb, in car I rebooted in hidden menu (setup 1+2+3) and nothing

    what can cause this?

  5. #544
    Member xuromi's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Spain
    Posts
    26
    Rep Power
    4

    Default

    Use a valid sd. Samsung or kingston.
    Reformat sd.
    Insert sd 1,2,3,4... until I recognize it.

  6. #545
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    NL
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kiteeye View Post
    But Piens1 want to copy his original "single database" SD card from PSA, that has another CIDnr., to another SD card.
    That is only possible with the solutions I have said [Only registered and activated users can see links. ]
    Meaning, try to make CID the same as original SD,
    bit-by-bit copy copies everything, even hidden files and SD-ID
    Quote Originally Posted by kiteeye View Post
    create your own hacked SD card copy, like MacSlavko is doing now or downgrade your firmware to R20h
    If you have created an hacked SD card then read that description to get it work.
    Don't know how to make a hacked version, I don't have an original MyWay, when I bought the car 3 weeks ago it already had a copied map, but there was no problem because my firmware was R20. My bluetooth phone was not working good, therefor I updated the firmware. Now my bluetooth is working fine, but copied cards don't work. I will try resetting the navigation tomorrow. If that doen't work I'll wait untill McSlavo's version comes available and hope my original and official sd card does not get corrupted in the meantime

  7. #546
    Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by xuromi View Post
    Use a valid sd. Samsung or kingston.
    Reformat sd.
    Insert sd 1,2,3,4... until I recognize it.
    I have kingston

    Did all of that already

  8. #547
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    211
    Rep Power
    7

    Default

    @piens1
    Have you compared the CID of both cards?
    Yes, bluetooth and some more is improved with R50, but the downside you have seen.
    It is not so difficult to create a copy,
    On [Only registered and activated users can see links. ] you see some examples
    The best you can download a working copy. That could be every download for PSA.
    Let the first database directory untouched and delete all files in the second database directory.
    Copy all files from the original card to this emty second database.
    Move the two hazard files and acios_db.ini to first database and edit the paths in acios_db.ini (see [Only registered and activated users can see links. ])
    Done

    @mamutarka
    Have you replaced the files of the 2016 card?
    Or used a new card?
    Replacing should normally work. Resetting shouldn't be nessesary
    A SDcard can sometimes give problems if formatting isn't right.
    Try formatting with [Only registered and activated users can see links. ]
    Also cards that are larger than 16GB can give problems

    The "insert media" message comes if something isn't right as expected in first database directory or paths are not correct in acios_db.ini
    I have tried many combinations and always had it working the fiirst time without resetting.

  9. #548
    Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    I replaced card which had 2016-2 on it, deleted and formated it and put new database on that same card, it's 16gb kingstone

    I just copy/pasted what macslavko sent us (didnt put any extra files, just database)

  10. #549
    Pro-Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    211
    Rep Power
    7

    Default

    Maybe you better had just delete and copy the files to SD, without formatting.
    Compare the files with the files in the rar file, if not all is copied or not complete copied.
    Copy the larger files one by one.

    Try SDformatter, maybe that does help

  11. #550
    Vip Master RNEG map update 2018.2
    RNEG map update 2018.2RNEG map update 2018.2

    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    132
    Rep Power
    4

    Default

    @mamutarka: You’re sure your download is complete? Should be 9,63GB after extracting the RAR file...
    Can you share a screenshot of the file structure on your card?
    Also: maybe you can download the old 2016-2 maps to test the card?
    Last edited by MacSlavko; 20th December 2018 at 05:04 AM.

 

 
Page 55 of 76 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •