Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 131
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    España
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Upgraded correct & work fine on C4 SMEG+ iv2
    Thnks

  2.    Advertissements


  3. #32
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    France / Nancy
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, not working for me on my 2008 (year 2015) SMEG+ .I have generated a new java code, see all the maps v109 on the monitor, but impossible to install.
    After entering the code generated with JAVA, I have the message "please check your database or DRM code with your Peugeot......" . With the other cards 2016-1 and 2016-2 it always worked !!!
    For java key generator I choose the good CCT.DAT.inf in SMEG_PLUS_UPG, no error when I type the O u 0 , I or 1 etc.... Of course my VIN is correct (I tried lowercase and uppercase in generator)
    Any ideas ? Thanks
    Last edited by JackDuf; 7th April 2017 at 09:54 AM.

  4. #33
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Luxembourg
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by JackDuf View Post
    Hi, not working for me on my 2008 (year 2015) SMEG+ .I have generated a new java code, see all the maps v109 on the monitor, but impossible to install.
    After entering the code generated with JAVA, I have the message "please check your database or DRM code with your Peugeot......" . With the other cards 2016-1 and 2016-2 it always worked !!!
    For java key generator I choose the good CCT.DAT.inf in SMEG_PLUS_UPG, no error when I type the O u 0 , I or 1 etc....Any ideas ? Thanks
    Did you try also on a root folder as for me for 2016-2 works with CCT.DAT.inf located there but for 2017-1 had to use the one located in the SMEG_PLUS_UPG ?

  5. #34
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    France / Nancy
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by motom View Post
    Did you try also on a root folder as for me for 2016-2 works with CCT.DAT.inf located there but for 2017-1 had to use the one located in the SMEG_PLUS_UPG ?
    Yes, try to generate different code with all the CCT.DAT.inf i find on the USB, The same results. I definitely do not understand !!

  6. #35
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Luxembourg
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    I also tried to copy CCT.DAT.inf from older version plus wipe and copy whole software on USB and finally kicked in as keeps getting same error. In a mean time I updated FW to latest one so not sure what was a final solution but it worked for me.

  7. #36
    Member + RT6, Smeg, Smeg+, Smeg+iv2 EU Maps 2017.1
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    NH
    Posts
    59
    Rep Power
    2

    Default

    use CCT.DAT.inf found in the SMEG_IV2_UPG

  8. #37
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Italy
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I tried in my Peugeot 2008 (year 2014) SMEG+ and I tested Benelux and it seems going OK; I am a little bit afraid to install "Italy"(my main and most important map) because someone said(in others forums) that in some case there is a sort of "ghost map"(without details); what do you thing about it?
    Last edited by miciogae; 7th April 2017 at 10:54 AM.

  9. #38
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    France / Nancy
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kinlozen View Post
    use CCT.DAT.inf found in the SMEG_IV2_UPG
    Same, not working !

  10. #39
    Member + RT6, Smeg, Smeg+, Smeg+iv2 EU Maps 2017.1
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    NH
    Posts
    59
    Rep Power
    2

    Default

    then you must make a fault in typing your VIN number. CAPS and O=0

  11. #40
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    France / Nancy
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kinlozen View Post
    then you must make a fault in typing your VIN number. CAPS and O=0
    Oh NO, I started again many times of course...
    I also just upgraded the latest firmware SMEG+ 5.42.B.R4 CD26463 released a few days ago, not better results with this firmware !! Damned
    Last edited by JackDuf; 7th April 2017 at 03:52 PM.

 

 
Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.