Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 53 of 56 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast
Results 521 to 530 of 557

Thread: Firmwares Smeg+

  1. #521
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    UK
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by andredetoxx View Post
    Thank you ante for the info - however after the update i still can't change the adaptive cruise control distance settings in my c4 picasso
    Also disappeared from my options some versions ago. It's a C4 quirk. I've never found the adaptive CC to be very good anyway. Far too slow reacting.

  2.    Advertissements


  3. #522
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    UK
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Latest version appears to improve DAB reception and make the stop/start less aggressive. Previously in heavy traffic the engine would be constantly stopping and starting. This version seems to be more reactive to driving conditions, electing to stay running much more often than previously.

  4. #523
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Netherlands
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by YogurtyBull View Post
    Latest version appears to improve DAB reception and make the stop/start less aggressive. Previously in heavy traffic the engine would be constantly stopping and starting. This version seems to be more reactive to driving conditions, electing to stay running much more often than previously.
    I would find it strange if this were controlled by the SMEG unit. I think this is managed by a different ECU. (which can only be updated through Diagbox)

  5. #524
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Someone that upgraded, can check if the bluetooth bug (3-4 seconds latency) is still present?
    Thank you

  6. #525
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    London UK
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    I donít know about the 3-4 latency bug but my iphone keeps disconnecting every 5-10 mins when streaming music or even when no music is streamed itís still disconnecting. I have deleted my phone and paired again but that didnít help


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #526
    Junior Member ante's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Sweden
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by rdifra View Post
    Someone that upgraded, can check if the bluetooth bug (3-4 seconds latency) is still present?
    Thank you
    It feels a bit faster between song changes with spotify.
    Latency is still present. (about 2 seconds)

  8. #527
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    When you go next or previous song, the time passed to react to the command... on mine is 3 seconds, 3 android phones tested (different firmware, different bluetooth hardware support)
    If i connect the phones on my home audio system next and previous are immediate.
    I have read on previous posts (this forum or other? I don't remember) probably is a problem with the bluetooth buffer...

  9. #528
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ante View Post
    It feels a bit faster between song changes with spotify.
    Latency is still present. (about 2 seconds)



    thank you

  10. #529
    Junior Member SemperFi's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    Great country of Romania
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Just updated my C4 Picasso 2013 August from 5.42.B.R4 to 5.42.C.R2.
    Everything went like it's supposed to.
    Everything seems to respond faster...
    Good job admins !

  11. #530
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Sweden
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I currently have 5.42.B.R4 in my Peugeot 308 GT (upgraded myself), and had to let my dealer download the calibration file to fix the bluetooth echo problem when calling. Can anyone who has upgraded to 5.42.C.R2 by themselves, test the call quality by having someone call them in the car, and check to see if the caller who is not in the car hears any echo or not?

 

 
Page 53 of 56 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.