Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 161
  1. #51
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    amsterdam
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    thankss i needed this

  2.    Advertissements


  3. #52
    Member + Becker MAP PILOT Europa 2017/2018 V15.0 (Q4/2016) Maps
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Belgium
    Posts
    58
    Rep Power
    1

    Default

    Thank you for the clear instruction kenlong. It works now.

  4. #53
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    italia
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi it works fine, but i can't change miles to km, idem for km/h. Any way to resolve ?

  5. #54
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    awd222211
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by chrisr View Post
    I have made the device.xml file read only.
    Can anyone explain how I can make the file read only?

  6. #55
    Member + Becker MAP PILOT Europa 2017/2018 V15.0 (Q4/2016) Maps
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Serbia
    Posts
    59
    Rep Power
    1

    Default

    Right click on file and properties, and you will find Read only.

  7. #56
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    italy
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Read Navteq maps, should not they be Here maps?
    Last edited by willer; 29th October 2017 at 11:04 AM.

  8. #57
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    France
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,
    I have a MO13 Device on my Class A and tuto's "kenlong" work very good.

  9. #58
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Sevilla
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    An observation:

    As long as the Becker unit is connected to the vehicle it will not cause problems. But, if the drive is removed from the vehicle, the activation codes are lost and we tend to re-burn the files.

    This happens because the device.xml and device.xm files lose the "read only" property.

    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #59
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Poland
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by pretoriano View Post
    An observation:

    As long as the Becker unit is connected to the vehicle it will not cause problems. But, if the drive is removed from the vehicle, the activation codes are lost and we tend to re-burn the files.

    This happens because the device.xml and device.xm files lose the "read only" property.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    On your screenshot is device.sig file and it has no read-only attribute in v15 as well as previous v14.

  11. #60
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Sevilla
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by zapollo View Post
    On your screenshot is device.sig file and it has no read-only attribute in v15 as well as previous v14.
    The device.xml and device.xm files were recorded with the "read-only" feature. But, when extracting the unit from its compartment and reinserting it, the files remain as seen in the screenshot.

 

 
Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.