Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 32 of 32
  1. #31
    Banned
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Romania
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Some aditional info regarding first post in topic:

    `activated_spoken_type=sound` will NOT work unless is used an aditional option: `activated_tonal_type="alert"`

    Options should be inserted in each camera section.

    Example
    Code:
    Please Login or Register to see the links

    So, for speedcam 0 and 1 will be:

    Code:
    Please Login or Register to see the links

  2.    Advertissements


  3. #32
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Brazil
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Hello guys,

    I put the following sys.txt commands and it is working very well for Primo 2.0 and Primo 2.4:

    [warning]
    speedcam_enabled=1
    speedcam_warning=1
    speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0
    overspeed_min_tone_repeat_delay=8
    mute_voice_announce_during_alert=1
    speedcam_max_angle=60
    speedcam_snap_distance=200
    speedcam_max_lookahead=800
    speedcam_maxdistance_from_road=15


    ; S P E E D C A M - C A T : 0
    [speedcam_category:0]
    activated_tonal_type="alert"
    activated_spoken_type=sound
    activated_sound="Fixed_Camera"
    approach_beep_spoken_type=sound
    approach_beep_sound="Fixed_Camera"
    approach_beep_distances=400
    overspeed_spoken_type=sound
    overspeed_sound="Reduza Velocidade2"
    overspeed_min_tone_repeat_delay=8
    warn_distances="150:800,140:800,130:800,120:800,110:800,100:800,90:800,80:800,70:800,60:800,50:800,40:800,30:800,20:800,10:800"
    use_road_speedlimit=0

    For Primo 1.1 with the same commands as Primo 2.0 and Primo 2.4 work the sounds but do not work the delay command for overspeed sound (overspeed_min_tone_repeat_delay=8), I do not know why??
    For Primo 1.2 with the same commands as Primo 2.0 and Primo 2.4 work the sounds but stay doing contínuos announcing for approach and overspeed sounds do not consider the following commands:
    approach_beep_distances=400
    overspeed_min_tone_repeat_delay=8
    warn_distances="150:800,140:800,130:800,120:800,110:800,100:800,90:800,80:800,70:800,60:800,50:800,40:800,30:800,20:800,10:800"
    use_road_speedlimit=0

    Could please someone help with proper commands for Primo 1.1 and Primo 1.2 to solve the problems above described?

    Thanks,

    Mauricioea

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.