Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 36 of 36
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    UK
    Age
    31
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    @Junior
    Unfortunately that doesn't work. After disabling in settings I still get the warnings for all cams.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Member + Speedcam audio warning - non TTS
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    67
    Rep Power
    3

    Default

    Post that question in "iGO Discussions" but write which iGo do you use. I will guess that you use Nextgen...so, try with orig. ux folder and without any skin.

  4. #33
    Master Speedcam audio warning - non TTSSpeedcam audio warning - non TTS Šumadinac's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Kragujevac - Šumadija - Serbia
    Posts
    82
    Rep Power
    8

    Default

    Doesn't work with AvicSync - [Only registered and activated users can see links. ] and pongo skin - [Only registered and activated users can see links. ]

    Someone who made it to work ?

  5. #34
    Master nenadsen's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    φ ,λ
    Posts
    177
    Rep Power
    159

    Default

    Quote Originally Posted by Šumadinac View Post
    Doesn't work with AvicSync - [Only registered and activated users can see links. ] and pongo skin - [Only registered and activated users can see links. ]

    Someone who made it to work ?
    This is version for iGO Primo only.

  6. #35
    Master Speedcam audio warning - non TTSSpeedcam audio warning - non TTS Šumadinac's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Kragujevac - Šumadija - Serbia
    Posts
    82
    Rep Power
    8

    Default

    Worked before on nextgen ...

    EDIT: Working, just put files in iGO_Avic\ui_nextgen\audio and set in pongo skin that path !

    Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    Last edited by Šumadinac; 10th February 2016 at 02:05 PM.

  7. #36
    Banned
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Romania
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Some aditional info regarding first post in topic:

    `activated_spoken_type=sound` will NOT work unless is used an aditional option: `activated_tonal_type="alert"`

    Options should be inserted in each camera section.

    Example
    Code:
    Please Login or Register to see the links

    So, for speedcam 0 and 1 will be:

    Code:
    Please Login or Register to see the links

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.