Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28
  1. #21
    Important User How to install igo primo on double din headunit zervdim's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Earth
    Posts
    153
    Rep Power
    342

    Default

    Quote Originally Posted by Tonybedford View Post
    Ok just tested in the car again and still no fignal.
    Try this:
    Copy in sys.txt the following (but copy at the top of your sys.txt) because don't know what entries you have:
    [gps]
    port="1"
    baud="4800"
    source="nmea"
    set_messages=0

    if it will not work think that this will fix problem:
    [gps]
    port="2"
    baud="57600"
    source="nmea"
    set_messages=0

    After copying each of those settings don't forget to delete folder "save" you can find this folder: Primo2.4\save

  2.    Advertissements


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Devon
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks ill try the above now and let you know.

    This is what is currently written in the sys folder...

    [debug]
    skip_eula=1
    experimental_features=1

    [interface]
    show_exit=1
    extra_settings=1

    [other]
    demo_enabled=0

    [route]
    hnr_ignored_missing_country_ids=*

    [vr]
    disabled=0

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Devon
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    This is how the sys folder looks now ive input the info you gave,does thuis look right?

    [gps]
    port="1"
    baud="4800"
    source="nmea"
    set_messages=0


    [debug]
    skip_eula=1
    experimental_features=1

    [interface]
    show_exit=1
    extra_settings=1

    [other]
    demo_enabled=0

    [route]
    hnr_ignored_missing_country_ids=*

    [vr]
    disabled=0

  5. #24
    Master G-ulash's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yellow Brick Road
    Posts
    240
    Rep Power
    8

    Default

    It looks good, but it is only the values under [gps] section that can make your gps work.

    Port can be from 1 to 8, Baud can be 4800 or 9600 or 19200 or 38400 or 57600. You have to find the right combination or set it to "auto" and let Primo figure it out.
    But primo needs time for it, which can take up to 30 minutes to find satellites, so don't be hasty thinking Primo doesn't find satellites. Also delete the save folder so that wrong values from previous attempts (can be downloaded save folder from different device) does not interfere.

  6. #25
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Devon
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Maybe im not leaving it too search long enough for signal so ill give it another go tomorrow when I get home from work.
    Really appreciate your help and patience.

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Devon
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Well I tried the suggestions above and none seem to work.
    Maybe I should try and download another copy or try a different program such as Sygic?
    Anyone have a download link they hink might be useful to me?

  8. #27
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    SA
    Posts
    144
    Rep Power
    96

    Default

    Tonybedford,
    if your device is wince, try this: much better
    [Only registered and activated users can see links. ]

    make sure you have the right .lyc that acivate your maps.
    good luck
    Last edited by nawaf; 11th April 2016 at 09:35 PM.

  9. #28
    Master seria's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    332
    Rep Power
    319

    Default

    Quote Originally Posted by pucceg View Post
    Hi to all,
    could you please post the link for: iGO Nextgen_9.19.5.584533 Kajoe Pongo. up to v.14-3-2016
    1- [Only registered and activated users can see links. ]

    2- [Only registered and activated users can see links. ]


    Sent from my hamster brother using seeds
    2s
    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.