Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
  1. #11
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    romania
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    This method did not work for me unfortunately. I still struggle to make tts work. In the tts_nua_v5 folders, I only have one voice file, and the "voice" folder in the content. We tested dozens of tts voice packs, but none worked. With the "old" version of @Giuseppe is working good all version of tts (but the kit does not see poi, terrain, 3d, etc .
    But with this kit I can not make tts work anyway. Everytime after copying files i delete the save folder and restart the player.
    @jaxteller please post your entire kit to do a test.
    I post my own here, maybe someone can help me tell me where they are wrong. Thank you.
    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #12
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    870
    Rep Power
    532

    Default

    In my device this work:
    Spoiler: RO TTS

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Don't overwrite, replace folders.
    I don't know if she speak well, but she speak.
    Last edited by Boki_Srb; 8th May 2018 at 09:37 AM. Reason: Removed unnecessary quote, spoiler, coding...

  4. #13
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    romania
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    I tried with your folders but it still does not work.

  5. #14
    Master spyder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Esperia
    Posts
    870
    Rep Power
    532

    Default

    Probably the problem is device, or the exe. In a version of iGO Alpine for standard devices in sys.txt I have:


    [vmc_voice]
    enter_script="sc_volmanager_voice"
    vmc_effect=100
    vmc_media=40

    [volume_channels]
    volumefade=3000

    [vr]
    disabled=0

    [sound]
    csv_voice_enabled=1
    pause_mp3_sooner=1
    ding_muted=1
    maneuver_chimes=0


    [tts]
    tts_buffer=131072
    announce_exit_directions=1
    tts_logics=3
    priority="HIGH"
    always_say_road_names=3
    announce_street_name=1
    skip_exit_numbers=0
    use_tts_lang=1

    [dynamiccompressor]
    compressor=1
    ratio=9
    gain=9

    Your sys is empty, but in data there is the string "use_tts_lang=1"

    I can't help You

  6. #15
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    romania
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    thanks for the effort.
    I still urge @Giuseppe to post his entire kit, even if it's in Italian and even has other maps, to make a test for tts. Thank you.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    May 2018
    Location
    Polska
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hello!
    I have a little problem...
    The guide was wrote in 2016 or ealier. Something is change now and I think I tried everything and I do not know what I do wrong.
    On the page of Alpine is special file(G500 SD card tool) witch move aplication and maps to SD card. I have all files on this card and I have the backup on the computer.
    I think I do not must go to Windows CE on the device, becouse it is only for send files to SD card but I do this witch special files.
    What I want to do?
    I would like to upgrade the maps I have old files I change what was written in guide. The device show the error: Your licence is wrong to this maps version.
    I do not know what can I do... I download all licences and put this licences on sd card in licence catalog.
    I formated the sd card to exFat I used the old aplications, I don't know.
    Someone can write me the guide again or tell me what I do wrong?

  8. #17
    iGO Enthusiast IGO PRIMO 9.6.32 for ALPINE INE W920R - W9xxR series
    IGO PRIMO 9.6.32 for ALPINE INE W920R - W9xxR seriesIGO PRIMO 9.6.32 for ALPINE INE W920R - W9xxR seriesIGO PRIMO 9.6.32 for ALPINE INE W920R - W9xxR seriesIGO PRIMO 9.6.32 for ALPINE INE W920R - W9xxR seriesIGO PRIMO 9.6.32 for ALPINE INE W920R - W9xxR seriesIGO PRIMO 9.6.32 for ALPINE INE W920R - W9xxR series
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    48
    Posts
    4,182
    Rep Power
    2631

    Default

    Do you have the device right from this series?
    You must have cra*cked software to use maps and licenses from this or other forums.
    You can not mix legal software and cr*cked lics and content, or vice versa.
    Read. Learn.

    Start from here:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 26th May 2018 at 11:25 AM.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Poland
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Cant get the TTS to be active, the best I can do is to select the TTS lector and hear her voice, but when I return to the previous menu it's get back to the previous non TTS lector. Did try to change the SYS.txt as mentioned in post 7, as deleting other voices. Restart was performed. Maybe my files are too old as they came from around 2013? Maps work.

  10. #19
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Rep Power
    224

    Default

    Try version from [Only registered and activated users can see links. ]

  11. #20
    Master noknoi's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Land of Smile
    Age
    72
    Posts
    130
    Rep Power
    449

    Default

    For zippyshare use some VPN service or Proxy, Tor Browser or Opera, than the link will work

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •