Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 22 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 211
  1. #41
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Privat
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Please help how german voice i have to use in igo for TTS?

  2.    Advertissements


  3. #42
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sloven
    Age
    41
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    The package works superb. The only thing is that I can't choose anothere skin. I put in folder content/skin all my skins but don't work. Anyone?

  4. #43
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sloven
    Age
    41
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    OK. Found the solution. I just had to put skin file to ux folder.

  5. #44
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Belgrade
    Age
    31
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Very good Igo.But need help.How turn off online trafic?When I start Igo,always is turn on.And how to change Greece flag from POI?

  6. #45
    Member + Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 basedEverything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based notakwak's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by bcbbg View Post
    Very good Igo.But need help.How turn off online trafic?When I start Igo,always is turn on.And how to change Greece flag from POI?
    In settings and then traffic. Untick online traffic and historic if you dont want it.

  7. #46
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    bucuresti
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Nice job. Works great. Many thanks.
    What it have to be changed in sys.txt for HD or FHD screen?

  8. #47
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Bulgaria
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, I installed the program and it runs great,but when I rotate the tablet to landscape the screen wont rotate and stays in portrait. When I start the program in landscape a message appear "User interface resolution [1024x527] is not suported or compatible skin can not be found." and crash. Can you help me how to fix that!! The tablet is Lenovo A3300H Android 4.4.2 1024x600.

  9. #48
    Master frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    47
    Posts
    366
    Rep Power
    152

    Default

    Quote Originally Posted by aftre View Post
    Hi, I installed the program and it runs great,but when I rotate the tablet to landscape the screen wont rotate and stays in portrait. When I start the program in landscape a message appear "User interface resolution [1024x527] is not suported or compatible skin can not be found." and crash. Can you help me how to fix that!! The tablet is Lenovo A3300H Android 4.4.2 1024x600.
    Download this file

    [Only registered and activated users can see links. ]

    and put it , inside your ui_android folder...

  10. #49
    Important User Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    996
    Rep Power
    718

    Default

    @mihai2xk:

    Try this:
    [rawdisplay]

    driver="gdi" ;for HD & QHD
    highres=1 ;for HD & QHD

    [interface]
    vga=1 ;for HD & QHD


    and
    [2d]
    use_flat3d=1 ;for HD & QHD

    regards wojpen

  11. #50
    Important User Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    996
    Rep Power
    718

    Default

    @invisibblle
    Hi,
    First:

    try into your sys.txt this declaration:

    [debug]

    max_memory=420000000

    run again.
    let me know what happened.

 

 
Page 5 of 22 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.