Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 33 of 37 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 321 to 330 of 366
  1. #321
    Navigation software expert iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,734
    Rep Power
    813

    Default

    Add skin in folder iGO/ux/
    This will auto enable skin when you start iGO ( if you like to disable it you must remove it from folder ux )

    Let us know if in this way skin will work in portrait and landscape.
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #322
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Romania
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Did it.
    Still starting iGO with the phone in portrait i can see, select and apply a skin, but starting iGO with the phone in landscape i CANNOT see any skin.
    Nothing changed.
    I still assume that the problem resides in info.ini, but i'm not able to find the right values.
    What is very strange to me is that, with the same settings, the application behaves differently depending on the position of the phone when starting the application.

    Late edit: at first i made a copy in ux folder, and as i said, nothing happened. After that, i moved the skin into the ux folder, and the skin became unavailable.
    Late late edit: the instruction that makes the difference and changes the behaviour of the application is, obviously for me, highres. Question is : how and why this instruction works differently depending on the position of the phone when starting iGO ? Which is the impact regarding the skin ?
    Last edited by uburex; 9th July 2015 at 12:20 PM.

  4. #323
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,017
    Rep Power
    749

    Default

    @Uburex - I guess we do not understand!

    1. Your phone - Stock HTC M8 resolution 1920_1080 - has a HD screen.
    In sys.txt you !!! have a declaration highres = 1 !!!
    2. The provisions of the declaration of image - multimode.ini file (the file is in data.zip/ui_android/multimode.ini) have in the post -http://www.gpspower.net/igo-software-tools/331996-igo-primo-israel-9-6-29-483387-31-jan-2015-a-post1024538.html#post1024538
    3. Record - highres = 1 (for the screen HD) causes the file info.ini - which is in skin.zip/info.ini - you have inserted your resolution !!! but:
    For and QHD HD version in info.ini you must enter the value of their resolution divided by 2 - that is in you is to be:
    1080x1776 / 2 = 540_888,888_540,

    Here's a link to the skin diMkaWA_aP114_1920_1080_HD with improved file info.ini.

    Link -> This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

    Copy skin in the content / skin, improve sys.txt (must be highres = 1) delete the contents of SAVE and run.
    Data.zip (multimode.ini) you improved?
    regards

    PS. Before you do try to do so:
    Rename the file data.zip on _data.zip, remove the SAVE and run frst vertically and second horizontally.
    Be exactly what you have messages!
    Last edited by wojpen; 9th July 2015 at 01:16 PM.

  5. #324
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Romania
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    I have to say i feel like i'm abusing your kindness...
    The error messages when starting without data.zip are : (vertically) 1080x1700, and (horizontally) 1794x1004
    When i did the same thing, but without data and without sys, the error messages about the missing resolutions reported were 1080x1701, and 1794x1005.
    Last edited by uburex; 9th July 2015 at 03:44 PM.

  6. #325
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,017
    Rep Power
    749

    Default

    and it was - as you can see are,,,,,,, and the differences - just those spreading what is to be

  7. #326
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,017
    Rep Power
    749

    Default

    screen_xy = "800_480: 1776x1080 / 1080x1776: fullscreen"
    correct
    screen_xy = "800_480: 1794x1004 / 1004x1796: fullscreen"
    add, in info.ini -> 897_502,502_897,

    ps. Write a what (number) apk installed ?, where ?, show here all the sys.txt
    install in your phone apk - ScreeSize (Android Market - free) and show here screen in portrait and landscape from this(Screen Size) apk
    Last edited by wojpen; 9th July 2015 at 08:13 PM.

  8. #327
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Romania
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Problem solved, i sent you a PM.

  9. #328
    Member +
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Cyprus
    Age
    42
    Posts
    43
    Rep Power
    7

    Default

    @wojpen can you please reupload the config.zip? I have the same flickering/blink and want to try it out.

    Thanks

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Ad.1 - Put in igo folder (attention - zip file) this file config: [Only registered and activated users can see links. ]
    first - delete old config ini or renami it.
    second. delete contents folder save and run igo

  10. #329
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,017
    Rep Power
    749

    Default

    Please.
    regards wojpen
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.
    Last edited by wojpen; 11th July 2015 at 03:25 PM.

  11. #330
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Budapest
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hello!
    I try to install 9.6.29.483387 version to my new device (Lenovo tab2 a7-10. ;android version 4.4.2)
    The device resolution is 1024x600. After the igo start I got an error message.
    I tried to edit sys.txt and multimode.ini but it can't work.
    Horizontal start: error, User interface resolution [1024x527] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application
    vertical start: same message with resolution 600x976

    my multimode.ini:
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    m1=400..480,196..320,"480_272"
    m2=234..320,400..480,"480_272"
    m3=768..960,400..600,"800_480"
    m4=480..600,700..960,"800_480"
    m5=1024..1280,527..800,"1024_768"
    m6=600..800,960..1280,"1024_768"


    my sys.txt:

    Code:
    Please Login or Register to see the links

 

 
Page 33 of 37 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.