Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 30 of 37 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 291 to 300 of 366
  1. #291
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,004
    Rep Power
    735

    Default

    Dear Colleague,
    Questions and statements - what you post in your post - evidence that inflicted not even bother reading the manual iGO !!!
    As for the rest - just use the "search" (which is available on our forum) - to find the answer to most of your questions!

    As for the config - look here:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    What is this?
    Data.zip this is content in the archive from Post 175.
    There is config folder? - It is!
    For the future - do not write that something is not there! Be you could not or did not want to have to find it.
    I am glad that I helped - read on for the rest of the Forum - all right here, but do not be lazy - look.
    Here you have the first hints:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    There's more - enough to want and seek
    regards wojpen

  2.    Advertissements


  3. #292
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    MD
    Age
    36
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    I just want to update and share with fellow igo users. I found the cause of duplicate TTS sounds, because apparently the sys I was using configure the sound to be put through "alarm" channel, which doesn't get transmitted to Bluetooth (only media channel does). Simply changing "navigation_audio_stream=4" to "navigation_audio_stream=3"

    Reference: [Only registered and activated users can see links. ]

    IGO (GPS) can play TTS message on differents stream (0-STREAM_VOICE_CALL, 1-STREAM_SYSTEM, 2-STREAM_RING, 3-STREAM_MUSIC (*), 4-STREAM_ALARM (*), 5-STREAM_NOTIFICATION, 6-STREAM_BLUETOOTH, 8=STREAM_DTMF).

  4. #293
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,004
    Rep Power
    735

    Default

    Bravo buddy MrNobody - you see the "search" does not hurt - and what satisfaction that you yourself you solved the problem ...
    regards wojpen

  5. #294
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    MD
    Age
    36
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Another question, it seems like the skins that were included in the post 175 package caused some flash exit problem on this version. For example, I set the skin to be the Dimka WA P1.3.3 and it worked fine. But randomly, I fire up the igo app and it just show me the black screen with "starting igo" and then exit without any error notification. If I immediately fire it up again, igo will be back to the default skin, and if I go to "display", I wouldn't be able to see the other skins except the default. I waited for a few more minutes, and fire the igo app up, and then the skin showed up and it's back to the DiMka skin.

    I searched and saw this : [Only registered and activated users can see links. ]. But my problem seems different because the skins are visible 90% of the time, but it just randomly became unavailable and revert back and forth between my desired skin and the default. The sys I posted above is still the majority of sys I'm using (have some edits to fix problems), so my screen resolution part is "automatic full screen", doesn't really specify the real resolution in numbers, seems like people were saying it may be that my device is running at different resolution occasionally? Will try the screen resolution ux tool and report back.

    Edit: installed the resolution ux tool, and very oddly found out that, if I don't hide the nav bar, in portrait mode it's "1080_1776, primo resolution is 540_888 pixel", in landscape it became "1800_1080, primo 900_540 pixel". If I hide the nav bar, screen size becomes consistent "1080_1920, 540_960"/"1920_1080, 960_540". I tried to add 540_888 and 900_540 to the info.ini (I did it with the files still packed, saved the change directly to the original zip", but after that the skin zip seems to be corrupted and I could not start the igo app, alway flash exit after the igo splash screen unless I remove the skin zip out of the igo folder entirely. How should I properly modify the info.ini or there are other steps I need to do in addition to simply adding the resolution in the ini file?

    In my sys, I don't see the scaling specific, and in the DiMka skin zip, ui_android folder only contains 1024_768, 480_272 and 800_480 three sub folders, so I assume every other resolution supported must have been scaled/mapped to one of these three. Was it supposed to be working at all with my non-hidden nav bar mode (900_540 and 540_888 resolution were not included in the info.ini and there are not in scale with either of the three folders in ui_android)?

    And also, I found there is another DimKa WA p1.3.3 default skin zip in the package, looks the same as "Dimka WA p1.3.3". What are the differences?

    Please bear with my questions, the more I read, the more questions I have...
    Last edited by MrNobody; 6th July 2015 at 03:14 PM.

  6. #295
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,004
    Rep Power
    735

    Default

    Look this topic -> [Only registered and activated users can see links. ],
    and this
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and now:
    Install in your phone apk. ScreenSpecs ( In Android Market - free)!
    Run this apk. in mode portrait and landscape!
    follow screenshot of the screen horizontally and vertically - and show (in this forum) these two screenshot's.
    eg. This is screenshot from my SONY Z2 - landscape mode:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    regards wojpen

    PS.
    Read the occasion of this post (and the next)[Only registered and activated users can see links. ].
    The resolution is different, but basically the same!
    Last edited by wojpen; 6th July 2015 at 06:50 PM.

  7. #296
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,004
    Rep Power
    735

    Default

    Does not duplicate posts([Only registered and activated users can see links. ]) - Write in one place

  8. #297
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    cyprus
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    am trying to download IGo Primo from your links and i get this meessage

    Sorry, there was a problem downloading this file from OneDrive. Please try again.

    can you upload it again please ????

  9. #298
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,004
    Rep Power
    735

    Default

    Quote Originally Posted by gkontos View Post
    am trying to download IGo Primo from your links and i get this meessage

    Sorry, there was a problem downloading this file from OneDrive. Please try again.

    can you upload it again please ????
    Link of the post? (enter the number or address post)

  10. #299
    Important User iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)
    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    EU
    Posts
    917
    Rep Power
    737

    Default

    Links in first post are down and it will be solved, but there are posts with working links in this thread.
    Use links in posts [Only registered and activated users can see links. ] and [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Midnight Blues; 7th July 2015 at 08:50 AM.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    ztsyz4
    Password for all my uploads: gpspower.net

  11. #300
    Member + iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015)iGO Primo Israel 9.6.29.483387 (31 Jan 2015) notakwak's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    75
    Rep Power
    8

    Default

    OK i want to use Primo in a Sony xperia E1. Res 480x800. I downloaded from Admins link in post 172 but... It works fine in portrait but in Landscape i only get half the screen One other thing. When i turn on Primo i need to go through the set up every time, any ideas why.

    I do have another older version that works just fine but that wont go into landscape what is annoying.

    Any help thanks?


    Sys.txt

    [rawdisplay]
    force_renderer = "RENDER_MOYA"
    driver = engine

    screen_xy = "800_480: 800x480 / 480x800: fullscreen"

 

 
Page 30 of 37 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.