Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 91 to 96 of 96
  1. #91
    iGO Moderator Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    380
    Rep Power
    166

    Default

    Uninstall all iGO/Piimo/NG related software. Delete manually all files left behind (save folder, etc...). Something is left behind and disrupts. You have to clean up all.
    Then, clean install version you want. Standard data.zip, with just few multimode.ini modifications according to your resolution, must works.
    In sys.txt only:

    [android]
    fullscreen=1
    upside_down_bug=1
    tablet=1

    [rawdisplay]
    driver=engine
    screen_xy="1024_540:432_819/1024_540
    or
    screen_x=1024
    screen_y=540
    screen_x2=432
    screen_y2=819
    screen_xy="1280_800:1024x540/432x819:fullscreen"

    Or some similar combination.

  2.    Advertissements


  3. #92
    Member
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Germany
    Age
    31
    Posts
    24
    Rep Power
    3

    Default

    Must i modifie the multimode.ini?How can i make it?I have never make that before.must i delete the content folder too?
    Last edited by Kuennek; 29th March 2016 at 10:32 AM.

  4. #93
    iGO Moderator Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    380
    Rep Power
    166

    Default

    First try without multimode modifications. That's why I post only sys.txt changes.
    Content folder no need to be deleted, if you have only necessary files in it (maps, POIs...Try without any skins or ads).

    How to change multimode.ini if necessary? Well, search don't heart You have plenty of posts here on forum. Educate yuorself a little bit.

  5. #94
    GPSPower Helper Pack iGO Android for all resolutions
    Pack iGO Android for all resolutions
    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    28
    Posts
    420
    Rep Power
    313

    Default

    Kuennek, in sys.txt :
    [rawdisplay]
    driver=engine
    screen_xy="auto"

    Edit with Total Commander data\ui_android\multimode.ini :
    ;m1=400..480,196..320,"480_272"
    ;m2=234..320,400..480,"480_272"
    ;m3=768..960,400..600,"800_480"
    ;m4=480..600,700..960,"800_480"
    m5=900..1280,500..800,"1024_768"
    m6=500..800,900..1280,"1024_768"

  6. #95
    Member
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Germany
    Age
    31
    Posts
    24
    Rep Power
    3

    Default

    @costas
    With your settings are the same problem.I cant understand the problem.I had never this problem on this navi over 1 year and i have installed many igo versions

  7. #96
    iGO Moderator Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    380
    Rep Power
    166

    Default

    Dear users, Forum is still recovering. Please wait, no unnecessary comments on the obvious problems
    Database is almost 1 year old.
    Thank you for your patience

    To activate Like button, Change skin of the Forum:
    Settings - My Account - General Settings - Miscellaneous Options - Forum Skin: vB4 Default Style

 

 
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.