Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
  1. #21
    Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    England
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Any live links for this please.

  2.    Advertissements


  3. #22
    GPSPower Helper Primo 9.6.13.351648
    Primo 9.6.13.351648
    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    473
    Rep Power
    505

    Default

    try this..

    Spoiler: undefined
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

  4. #23
    Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    England
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Nice one, much appreciated

  5. #24
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Derby UK
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Any else has any issues with this?

    When I am offered an alternative route and accept it, the unit restarts.

    Also, when I look at the route plan and try to avoid a certain road, or avoid road ahead, it does the same thing...

    Many thanks.

  6. #25
    Master
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Germany
    Posts
    152
    Rep Power
    80

    Default

    @CS10
    If you like, you can try mine:
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    Regards.
    Last edited by karnadi; 11th December 2014 at 07:02 AM.

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    romania
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Only 480x272
    682b6ada27dbec4236e88e54cf934757
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

  8. #27
    Master G-ulash's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yellow Brick Road
    Posts
    241
    Rep Power
    7

    Default

    @CS10

    For your info, I had the same issues on all 9.6.13 builds except on the 9.6.13.405512 build.
    I use the same sys.txt and settings as before, so that causing it is ruled out. That 405512 is far out the best Primo 9.6.13 for me.
    Last edited by G-ulash; 27th December 2014 at 09:20 AM. Reason: typing errors corrected

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.