Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Thread: iGO 8.3.1 PC

  1. #21
    GPSPower Helper iGO 8.3.1 PC
    iGO 8.3.1 PC
    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    387
    Rep Power
    514

    Default

    not work..

  2.    Advertissements


  3. #22
    Member +
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Country
    Posts
    43
    Rep Power
    20

    Default

    Hello.
    Exists 1600_960 (or bigger than 1024_600) resolution folder for data.zip and/or for diMka skin?

    Thanks.

    LE: 1024_768 would be perfect.
    Thanks.
    Last edited by valiman; 30th April 2015 at 12:04 PM.

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Texas
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Is there an IGO Primo version with TTS for windows 10 laptop? I need it for my RV. If there is not, what about the same for for Android radio? That might even be better because I could probably Mirror it to my laptop.

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    In a house, not near you.
    Age
    48
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    Quote Originally Posted by jet boat View Post
    Is there an IGO Primo version with TTS for windows 10 laptop? I need it for my RV. If there is not, what about the same for for Android radio? That might even be better because I could probably Mirror it to my laptop.
    Have you tried running an Android Emulator on the PC?

    Memu, Andy or Bluestacks (in order of my preference). New one, KOPlayer, not tried it though.

    I've used these to play MinecraftPE, Android version, until one came out for Windows10 that could connect to Android MCPE. Worked very well.

    dRdoS7

  6. #25
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Magyarország
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Hi!
    In Windows, I use iGo 8.3.1 to my satisfaction, but unfortunately I can not find a branding.zip with color icons. In this case, I would like to ask you a big help on where to get it?
    1024 × 600 resolution.

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gorodastan
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Any ideas why GPS doesn't lock?
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #27
    Important User iGO 8.3.1 PC
    iGO 8.3.1 PCiGO 8.3.1 PCiGO 8.3.1 PC
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,305
    Rep Power
    512

    Default

    @kbalage, Question is out of topic. Look in skin/branding group.

    @jang, Signal strength too weak. Move outside or get better antenna.
    Last edited by osiris4isis; 15th September 2017 at 06:11 PM.
    Do not PM me with questions. That's what a forum is for.

  9. #28
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gorodastan
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    @jang, Signal strength too weak. Move outside or get better antenna.
    @osiris4isis Tried outside, still doesn't lock.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    It works and instantly gets GPS coordinates in u-center.
    "PC Navigator 17 Free" also locks:
    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #29
    Important User iGO 8.3.1 PC
    iGO 8.3.1 PCiGO 8.3.1 PCiGO 8.3.1 PC
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,305
    Rep Power
    512

    Default

    Your new screenshot from outside showed better signal gain.
    Start it without using sys.txt and see if it works. If not, make sure port is auto and baud rate is also auto. If not, make sure port is COM2 and baud rate is 9600.
    Do not PM me with questions. That's what a forum is for.

  11. #30
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gorodastan
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    @osiris4isis
    Igo doesn't start without sys_pc.txt
    With auto port and baud, GPS gets "disconnected" - not working.
    With Port 2 and Baud auto - satellites still yellow.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Maybe there something with receiver config?

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.