Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 58
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Malaysia
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    I tried proper uninstall at least 3 times already. Reinstalled either Basaar or Israel version and then answer all normal questionnaires for fresh installation. Select Dimkawa aP133 and after restart it still stuck at iGO splash screen. Time to sleep

  2.    Advertissements


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    romania
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone knows where is this setting in skin menu?:

    "1. Ability to disable warnings related to nutrition (switching to battery mode, low and critical battery level) (useful for some devices)."

  4. #13
    Member peponas's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Europe
    Posts
    23
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by costinradu View Post
    Anyone knows where is this setting in skin menu?:

    "1. Ability to disable warnings related to nutrition (switching to battery mode, low and critical battery level) (useful for some devices)."
    Settings -> Sound and Warnings -> Warning power events (scroll down all the way to find it).

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    romania
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by peponas View Post
    Settings -> Sound and Warnings -> Warning power events (scroll down all the way to find it).
    I use Igo on an android car unit.Everytime i start the igo primo (dimka skin) it give me this annoing message:Battery level critical....
    It is a way to not get tis message at start? It only show with dimka skin. "Warning .Power events" don't change nothing about this problem..
    Last edited by costinradu; 24th September 2014 at 06:38 AM.

  6. #15
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ro
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    What is the message received (exactly)

  7. #16
    GPSPower Helper diMka WA aP.1.3.3
    diMka WA aP.1.3.3
    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    29
    Posts
    409
    Rep Power
    333

    Default

    diMkaWA_aP133 Mod Nk's (1024_768 ; 800_480 ; 480_272)
    Thanks & password : nykky&sumsum
    Spoiler: link
    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Australia
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    I love this skin so thanks for the upload and to everyone involved. Does anyone know though why sometimes the skin does not load up and iGo starts in default skin mode? When this happens the dimka wa ap skin is not listed in the settings either. My iGo version is 9.6.29.388958 on a MotoG.

  9. #18
    GPSPower Helper diMka WA aP.1.3.3
    diMka WA aP.1.3.3
    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    29
    Posts
    409
    Rep Power
    333

    Default

    This is because at that time your device runs on another resolution.
    The most frequently encounter situations is changing landscape portrait mode.
    It is possible that in portrait mode skin to be seen, and in landscape mode not be seen.
    Or vice versa.
    Try to run ScreenSize to find exact resolution and add into info.ini .

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Australia
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by costas3850 View Post
    This is because at that time your device runs on another resolution.
    The most frequently encounter situations is changing landscape portrait mode.
    It is possible that in portrait mode skin to be seen, and in landscape mode not be seen.
    Or vice versa.
    Try to run ScreenSize to find exact resolution and add into info.ini .
    Thanks for the quick reply! Yes, that seems to be the problem as starting in portrait mode works. So is there a way to set iGo to start in landscape mode? Would I also set this in the info.ini file?

    I have tried to follow the tutorial on here: [Only registered and activated users can see links. ]
    Quick question, is the 800_480.. for the screen_xy = "800_480: .... correct? Also I don't seem to have an info.ini file. I do have a sys.txt in a rar file called sys for full HD, is this the same thing?
    Last edited by KingFeli; 7th October 2014 at 11:48 AM.

  11. #20
    Master sernam22's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Italy
    Posts
    109
    Rep Power
    140

    Default

    If you use fullhd SYS, you have to insert your resolution/2 in info.ini file of the skin

    From SGS3

 

 
Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.