Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 81 to 90 of 105
  1. #81
    Important User iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    1,961
    Rep Power
    408

    Default

    Sure, it's possible
    Spoiler: .

    Hit the menu button (bottom right), then the person icon (bottom left)
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

  2.    Advertissements


  3. #82
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    362
    Rep Power
    119

    Exclamation Speedcam bug / collision with primo

    Dear friends...

    I believe I found two bugs related to speedcam files...I have not tested this on any other version because I am more than happy with GIFT.

    So here it is..

    BUG No.1
    First of when you load SCDB or POIPLAZZA Full Europe Speedcam database almost all of them are seen as MOBILE SPEEDCAMs. I tried all kinds of combinations and it keeps seeing most 95% of speedcams as a mobile speedcams.

    Edit: Issue No. 1 is not an issue. Somebody made many mobile speedcam entries, everything is ok with Gift.

    Spoiler: MOBILE SPEEDCAM ISSUE
    Screenshot 2017 04 09 12 49 32


    BUG No.2

    If you have made some manual speedcam entries for example in your city you have some speedcam that are not in the database and you add them manually, guess what next time you run GIFT they are gonna. It took me a while to figure out why but thanks to my other device that I have which has only GIFT but NOT PRIMO installed I realized it was up to PRIMO. So If you delete PRIMO than you can have your SPEEDCAMs but you have to manually enter them again.
    Or simply delete device.nng file and enter manually speedcams. I tried replacing my scdb.spub file but it does not work only by entering it again.

    I do not know if this is isolated case but for me it does not work. This is also for our friend @seria who is making a very nice post about iGO versions.
    Last edited by Texas; 9th April 2017 at 02:54 PM.
    HAVE A NICE TRIP AND DRIVE CAREFULLY

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #83
    Member + iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    France
    Age
    67
    Posts
    74
    Rep Power
    13

    Exclamation

    Hi

    The bug N2 is frequent. It depends of Primo versions installed on the smartphone...

    In configurations where they are aside iGO-Primo or Avicsync, the .spud file created from the user under Gift - World - Isreal is overwrited by a new empty one at the next reboot

    Nobody found a workaround for the moment and you must know that djeman or Tanuki do not encounter this issue. So, it is difficult for them to find any explanation/solution...

    Last edited by BIBUOT; 9th April 2017 at 12:53 PM.

  5. #84
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    362
    Rep Power
    119

    hot

    So basically only solution would be:

    1. Remove PRIMO and use only NG - Create your SPC once more
    2. Use spudigo and make your entries there and everything would be great

    Not the best solution but it works

    Edit: This is where Gift keeps spud updates
    Spoiler: Spud location
    Screenshot 2017 04 09 15 32 52



    Eureka:
    We do not have to. enter speedcams all over again.
    1. Delete device. nng
    2. Copy your speedcam updates. from your backup
    3. Paste it all inside Gift/Privdocs/InappShop/Mount/speedcam and. it. works.

    Beware every time Primo is started it will. overwrite it but at least you do not have to enter it again simply make backup and restore it in the location I provided.

    Do not restore it. in Gift/content/speedcam it will not work.

    Good luck and. keep good backup
    Last edited by Texas; 9th April 2017 at 03:28 PM.
    HAVE A NICE TRIP AND DRIVE CAREFULLY

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #85
    Member + marx's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Beograd
    Posts
    42
    Rep Power
    59

    Default

    Try this:

    [warning]
    enable_speedcam_updates=1

  7. #86
    Important User iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    1,961
    Rep Power
    408

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    I tried replacing my scdb.spub file but it does not work only by entering it again.
    I hope that's a typo to mean scdb.spdb; if so, NEVER copy *.spdb files, it's uses internal format and might changes across different proggy. ALWAYS uses *.txt that will generates the *.spdb file!

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    Eureka:
    We do not have to. enter speedcams all over again.
    1. Delete device. nng
    2. Copy your speedcam updates. from your backup
    3. Paste it all inside Gift/Privdocs/InappShop/Mount/speedcam and. it. works.

    Beware every time Primo is started it will. overwrite it but at least you do not have to enter it again simply make backup and restore it in the location I provided.

    Do not restore it. in Gift/content/speedcam it will not work.

    Good luck and. keep good backup
    The *.spud file should be under content/speedcam and not zero size if there are user's related speedcam data entered from GUI. You can NOT expect *.spud files from one proggy to work on another (especially across different products such as Primo and NextGen) because format might changed.
    Last edited by osiris4isis; 9th April 2017 at 05:20 PM.

  8. #87
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    362
    Rep Power
    119

    Default

    @Osiris4isis
    yeah it is typo sorry..

    and what I. meant is this issue with Primo and Gift if you start Primo it will remove all your speedcams. you entered through NextGen even if you replace it, it. won't show... so instead of. manually entering it again just replace it inside location I posted but only speedcam updates, @marx I. am. going to. try that too... thx
    HAVE A NICE TRIP AND DRIVE CAREFULLY

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #88
    Member + iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    France
    Age
    67
    Posts
    74
    Rep Power
    13

    nextgen

    Hi
    We do not have to. enter speedcams all over again.
    1. Delete device. nng
    2. Copy your speedcam updates. from your backup
    3. Paste it all inside Gift/Privdocs/InappShop/Mount/speedcam and. it. works.
    Deletion of device.nng works and .spud file is not lost (not nessary to copy/paste, but more secure)

    So, does somebody know:

    1. which is the purpose of the master (not the one in [license] directory) device.nng file ?

    2. what may happen if it would not be created ?

    3. in case it would not be necessary for softs, is it possible to avoid its writing (modified apk or ux) ?

    Last edited by BIBUOT; 10th April 2017 at 10:15 AM.

  10. #89
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Lebanon
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by iVoy View Post
    I concur, really smooth and nice looking (although o4i skinned Basar is my working horse).

    I just have problems with TTS Pro, it is disabled. I have tried TTS Pro from other builds, skins, posts (including one by Zervdim), unfortunately to no avail ;(

    Can anyone else confirm those same problems?
    * TTS Pro greyed out
    * the app forces me to install/set the TTS to Hebrew
    * "Children in car" alert in Hebrew


    Got solved by installing TTS Pro voice works flawlessly with TTS by Zervdim, the original one still suggests Hebrew in vr options (whatever it is) and adds an ugly button to the map screen



    TIA

    *** Explanation (some) ***

    • zoom_with_button_in_menu - you can zoom in the map pinching fingers and/or you can have a zoom button (loop, plus and minus) displayed
    • address_Tap_on_map - wherever you tap you will see the address of the place (street, number, etc)
    • StatMan
    • Blockroute
    • AttractionsNG (seems like a POI audio announcement)
    • Remove StopOver
    • Next_Maneuver_Overview - shows a split screen with 2D map of junctions, turns, etc (not working)
    • TRUCK - This I cannot fathom out? - it had something to do with through-city route planning for big trucks
    • KeyBoard - in the past it was changing keyboard to something more iPhone like (if remember correctly)
    • Common Route Warnings
    • Last_mile_navigation - shows last mile of the route in a split screen (not working)
    • back to car - if you forgot where you parked your car, it will guide you back (never worked for me outside pongo skin)


    *** update 2 ***
    TTS English UK voice and tts by zervdim attached


    *** update 3 ***

    • setFileList - it gives you option in an extra button on cockpit from which you can go to weather, google and SOS txt (please test if that works, it does not on my end)
    • SetOfTools - gives you the very button
    • StateOverview - it shows the weather on route
    Dear Ivoy,
    Thanks for your support, I have the same problem like yours specially for the Hebrew VR which I can't change it even I downloaded the ENG engine and voice.
    So my question, did you find any alternative solution how to enforce it where I can use the downloaded ENG one?
    Thanks Again

  11. #90
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    NYC
    Posts
    105
    Rep Power
    25

    Default

    @skhoury

    Use the voice file provided by me. It even works with original ttspro. Now I am not using the zervdim's version anymore. For VR see [Only registered and activated users can see links. ], you will find all the files needed to make it work. TIP: use my voice file not the one from the thread
    If you think I helped you, please add to my reputation

 

 
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.