Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 119
  1. #71
    Important User iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,456
    Rep Power
    543

    Default

    When I have time, I will add some customization (let user select the color) and post in the "Osiris mod/hack Gift" thread. Still need to learn more how the notification system works. Meanwhile, I've updated post #54 with the hack [Only registered and activated users can see links. ]

    Update: Let it be written, let it be done [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by osiris4isis; 7th April 2017 at 07:41 PM.

  2.    Advertissements


  3. #72
    Important User iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,456
    Rep Power
    543

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    @Osiris4isis when it comes to your driveralerts.zip my gift simply shows no traffic road signs I believe it is just some dictionary or something, had that issues before. I replaced with newer driveralerts.zip and it works. But can I ask you which file did you change? I believe it is..

    driveralerts.zip/ui_nextgen/common/ui and .css files all that cary #00000 color code but I would rather ask you first...am I on the right track? Are those the files you changed?
    The change to driveralerts.zip was ONLY to change the color, so if you're having problem with "shows no traffic road signs", it's not from it. But as you already know (from my PM and updated post), that change was wrong. The correct change is in the_skin.zip, correctly tested by you.

  4. #73
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    usa
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    There is no one can provide can be used for this version of the google text to the voice of the TTS Chinese voice packets, the Chinese TTS voice package, first thank you! There is a problem! ... I TMC state which can not see any events, Whether or not planning the route ... I used pongo + ux_plugins_2017.03.20,
    My SYS.TXT
    Spoiler: sys.txt
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Last edited by Boki_Srb; 8th April 2017 at 11:08 AM. Reason: SPOLER, Good posting rules !

  5. #74
    Important User iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,456
    Rep Power
    543

    Default

    Online traffic works if settings in sys.txt are correct. Problem still exists without using Pongo skin?
    BTW, I suggest you not mess with the formatting of sys.txt, keep it all lower cases for section and field name.
    Last edited by osiris4isis; 8th April 2017 at 04:40 PM.

  6. #75
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    israel
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Peace!
    It is impossible to change the car by choosing the blue triangle shape. I tried all settings and did not find.
    Does any of your friends know where to change?
    Thanks to all the helpers.

  7. #76
    Important User iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,456
    Rep Power
    543

    Default

    Sure, it's possible
    Spoiler: .

    Hit the menu button (bottom right), then the person icon (bottom left)
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

  8. #77
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    382
    Rep Power
    137

    Exclamation Speedcam bug / collision with primo

    Dear friends...

    I believe I found two bugs related to speedcam files...I have not tested this on any other version because I am more than happy with GIFT.

    So here it is..

    BUG No.1
    First of when you load SCDB or POIPLAZZA Full Europe Speedcam database almost all of them are seen as MOBILE SPEEDCAMs. I tried all kinds of combinations and it keeps seeing most 95% of speedcams as a mobile speedcams.

    Edit: Issue No. 1 is not an issue. Somebody made many mobile speedcam entries, everything is ok with Gift.

    Spoiler: MOBILE SPEEDCAM ISSUE
    Screenshot 2017 04 09 12 49 32


    BUG No.2

    If you have made some manual speedcam entries for example in your city you have some speedcam that are not in the database and you add them manually, guess what next time you run GIFT they are gonna. It took me a while to figure out why but thanks to my other device that I have which has only GIFT but NOT PRIMO installed I realized it was up to PRIMO. So If you delete PRIMO than you can have your SPEEDCAMs but you have to manually enter them again.
    Or simply delete device.nng file and enter manually speedcams. I tried replacing my scdb.spub file but it does not work only by entering it again.

    I do not know if this is isolated case but for me it does not work. This is also for our friend @seria who is making a very nice post about iGO versions.
    Last edited by Texas; 9th April 2017 at 02:54 PM.
    HAVE A NICE TRIP AND DRIVE CAREFULLY

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #78
    Member + iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    France
    Age
    68
    Posts
    70
    Rep Power
    19

    Exclamation

    Hi

    The bug N2 is frequent. It depends of Primo versions installed on the smartphone...

    In configurations where they are aside iGO-Primo or Avicsync, the .spud file created from the user under Gift - World - Isreal is overwrited by a new empty one at the next reboot

    Nobody found a workaround for the moment and you must know that djeman or Tanuki do not encounter this issue. So, it is difficult for them to find any explanation/solution...

    Last edited by BIBUOT; 9th April 2017 at 12:53 PM.

  10. #79
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    382
    Rep Power
    137

    hot

    So basically only solution would be:

    1. Remove PRIMO and use only NG - Create your SPC once more
    2. Use spudigo and make your entries there and everything would be great

    Not the best solution but it works

    Edit: This is where Gift keeps spud updates
    Spoiler: Spud location
    Screenshot 2017 04 09 15 32 52



    Eureka:
    We do not have to. enter speedcams all over again.
    1. Delete device. nng
    2. Copy your speedcam updates. from your backup
    3. Paste it all inside Gift/Privdocs/InappShop/Mount/speedcam and. it. works.

    Beware every time Primo is started it will. overwrite it but at least you do not have to enter it again simply make backup and restore it in the location I provided.

    Do not restore it. in Gift/content/speedcam it will not work.

    Good luck and. keep good backup
    Last edited by Texas; 9th April 2017 at 03:28 PM.
    HAVE A NICE TRIP AND DRIVE CAREFULLY

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  11. #80
    Master iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017 marx's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Beograd
    Posts
    65
    Rep Power
    62

    Default

    Try this:

    [warning]
    enable_speedcam_updates=1

 

 
Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.