Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 131 to 140 of 160
  1. #131
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Poland-Rzeszˇw
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Request for help. Multimedia Station in the car with android 4.4.4 installed iGO-Avic. Everything works. But when starting igo pops up the message "Battery level is critically low. Please recharge the battery." I have this message off manually each time you start. I tried different entries in sys.txt in the [Power], but nothing helps. This happens in all skins. What can I do to make this message does not appear? But there is no battery in the station.
    The problem is that navigation can see the battery status 0% and wants to get off.
    Last edited by waldek; 11th March 2016 at 07:10 PM.

  2.    Advertissements


  3. #132
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Europe
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    hi, i uninstalled old Avicsync and installed this version. Now when i launch the program appears the message: folder does not exist or incomplete:/sdcard/iGo. I have a s6 only internal memory

  4. #133
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    SA
    Posts
    153
    Rep Power
    96

    Default

    Alessandro G,
    it might be some thing in your sys.txt

    see in [folders] ... make sure that:
    has_secondary_root=0

    it should be like this:


    [folders]
    data_folder_name="iGO_Avic"
    linked_root_list="/extdata /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /sdcard/external_sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/sdcard/sd /mnt/sdcard/external_sd /mnt/extsdcard /mnt/sdcard/extStorages/SdCard /ext_card /mnt/ext_card /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd /mnt/sdcard/extStorages/SdCard /ext_card /mnt/ext_card /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd /storage/extSdCard /mnt/storage/external_sd"
    has_secondary_root=0



    good luck
    Last edited by nawaf; 11th March 2016 at 08:48 PM.

  5. #134
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Europe
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    i tried to modify the sys file but unsuccesful. Please can you tell me step by step how to install after doenloaded folders and apk on first page? if i try installing other version of igo nextgen they start without problems. What i want to solve is connecting the phone to may car gps. I saw a post in this thread where someone received a message saying the igo was to be connected to an external unit. In the other cra..ed versions it's not like that and cannot be connected via bluetooth. how istall this version?? thanks

  6. #135
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    UK
    Posts
    26
    Rep Power
    2

    Default

    This will work on Samsung Galaxy S6

    You need to create folder structure as follows:-

    SDcard \ Android \ data \ jjp.pioneer.mbg.avicsync_624772 - because that should get generated by the installation. If it doesn't then just create it yourself.

    Then inside that you will have all your iGO files. So extend folder structure to then include \files\iGO

    There you will put your content, ux, license folders along with data.zip file and sys.txt files if you choose to use one.

    I promise this will work but be warned. It's been a long time in getting it to look good afterwards with resolution issues. Our phone is a 2560 x 1440 resolution with dpi of 577.

    Hope all goes well.

    Lee
    Spoiler: screenshot
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 13th March 2016 at 09:36 PM.

  7. #136
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Europe
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    thank you very much, but it didn't work! i uninstalled previous version, installed new apk, created folder and sub folders as you said, but always the same error. i tried to modify sys file, as suggested by nawaf, but no success. i don't understand why, while installing apk, seems everything fine, but no folders are created.

  8. #137
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    UK
    Posts
    26
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Alessandro G View Post
    thank you very much, but it didn't work! i uninstalled previous version, installed new apk, created folder and sub folders as you said, but always the same error. i tried to modify sys file, as suggested by nawaf, but no success. i don't understand why, while installing apk, seems everything fine, but no folders are created.
    Ok

    Go to setting in phone and applications. Clear cache - delete data - uninstall iGO

    Then reboot phone

    Then put all files in sdcard/temp ( create the temp filder first )
    In that folder put a folder iGO then within that put in the previously mentioned files ( content, ux, etc ) including the .apx file. Use the .apx file in post 6 in this thread. Other .apx files from other nextgen versions will not work with this folder.

    Install .apx file

    Don't run iGO - reboot phone. You should then be able to see folder \jp.pioneer.mbg.avicsync_624772 in scdard\android\data
    IF FOR ANY REASON IT DOESNT - just create it yourself. Use ES file explorer and find sdcard\android\data - this part will already exist whatever
    If you cannot see it then just create the folder (jp.pioneer.mbg.avicsync_624772), then within that create a folder (files) and then within that create folder called (iGO)
    Folder structure will then look like this - SDcard\Android\data\jp.pioneer.mbg.avicsync_624772\files\iGO

    So now put all the folders inside this folder. There should be no other folders in there at this stage other than content, ux, license with a data.zip file

    Within license folder you will need all the appropriate licenses for your files/maps/area etc
    Within content folder you will need all the appropriate map files etc - but I'm assuming you already must know that

    This will 100% work. Just follow it as in this post and it will work.

    Lee

  9. #138
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Europe
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    i do not have sdcard! only internal memory! i think that is the problem. And sorry but i cannot find password for archive of post 7
    Last edited by Alessandro G; 13th March 2016 at 09:28 PM.

  10. #139
    iGO Moderator iGO Avicsync*9.18.28.624772(Jan 14 2016)
    iGO Avicsync*9.18.28.624772(Jan 14 2016)
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    NiÜ
    Age
    45
    Posts
    664
    Rep Power
    283

    Default

    Quote Originally Posted by Alessandro G View Post
    i do not have sdcard! only internal memory! i think that is the problem. And sorry but i cannot find password for archive of post 7
    You mean #6:
    Pass is: MCC

  11. #140
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Europe
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    it worked! thank you! it was a misunderstanding: i used file explorer or windows 8, and couldn't see any sd root. Once i used the ES file explorer, followed the instructions again, and worked! But traffic says no subscripsion-expired, even if i put files in ˛icense folder
    Last edited by Alessandro G; 13th March 2016 at 10:23 PM.

 

 
Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.