Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 101 to 110 of 120
  1. #101
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    362
    Rep Power
    119

    Default

    Quote Originally Posted by Delgadovsky View Post
    Portugal... In Avic 14 Jan it works good (with wifi) but in this version didn't work. I prefer this version because is way faster, loading (no imei reading) and navigate in menus. And use the same entries in sys.txt
    I just updated first page with TMC settings and TMC files needed. Please refer to it and compare with yours.
    HAVE A NICE TRIP AND DRIVE CAREFULLY

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #102
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    lisbon
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    I just updated first page with TMC settings and TMC files needed. Please refer to it and compare with yours.
    Thanks for your help Texas but even with the choices you gave me didn't work. However, did work with other settingd (and is a tip if didn't work with other users. I'm in Portugal, if is important)

    My sys.txt settings for TMC is

    [tmc-http]
    enabled=1
    profile_name="nng-igo-tmc-jci"
    profile_version=2
    udp.enabled=0

    Thanks again Texas... Great job from all the developers

  4. #103
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    362
    Rep Power
    119

    Default

    @Delgadovsky

    Good work mate. Thx for the feedback. Yeah your solution is just like settings no.2 in post NO.1 The only difference was ";" on profile_name="nng-igo-tmc-jci" part. Thx for sharing so others can benefit from it.

    Glad it works
    HAVE A NICE TRIP AND DRIVE CAREFULLY

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #104
    Important User iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 secondsiGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    1,947
    Rep Power
    406

    Default

    The ';' is a comment indicator, so it's irrelevant. That is you can have empty comment, like this:
    Code:
    Please Login or Register to see the links

  6. #105
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    152
    Rep Power
    124

    Default

    Thank you very much. Pongo skin works very good on my wince version. With the Data.zip from your first post. Great job.

  7. #106
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    bucuresti
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, one branding zip for iGO NextGen AvicSync, please help me I have LG G2. Thank's !

  8. #107
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    SA
    Posts
    154
    Rep Power
    96

    Default

    alleyes,
    branding.zip for NextGen
    [Only registered and activated users can see links. ]
    good luck

  9. #108
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Greece
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone know how to remove this in picture?

    Spoiler: screen
    1e7cd64c35a5cac93d1dd595f8d9e58c
    Last edited by Boki_Srb; 6th March 2016 at 09:35 PM.

  10. #109
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    UK
    Posts
    26
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by nawaf View Post
    alleyes,
    branding.zip for NextGen
    [Only registered and activated users can see links. ]
    good luck
    The Branding zip is empty or corrupt. Nothing to open once downloaded.

    Anyone else have a branding zip file for Nextgen Avicsync ?

    Thanks

  11. #110
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    United Kingdom
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    I have a problem with the overspeed warning/beeps. I've got them set to continuous but it will only do the beeps or bongs when TTS is speaking/running. As soon as voice stops the beeping/bong goes away. Any ideas?

    Thanks

 

 
Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.