Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 176
  1. #41
    Member LionHeart66's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    @ picmilinder
    and mikeroberts,

    which license files are the right to run Nextgen on WinCeEmulator ?
    With ux folder i get a fatal error in main thread ...

    tia, lh66

  2.    Advertissements


  3. #42
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    107
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by enoch View Post
    it send me an "out of memory" message. I have 128 MB, is this too low or I am doing something wrong?
    try add to sys.txt only (all other comands delete)
    [project]
    name="igo_nextgen"

  4. #43
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    jersey
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mikeroberts View Post
    I PM you the files needed. I guess it's not a lyc issue.
    hiwherecan i get a licence for the tom tom maps? thanks

  5. #44
    ☼ADMIN☼ igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    19,130
    Rep Power
    4766

    Default

    Look at licenses sticky thread

    sent with my phone
    l9ebnsm
    You have to navigate to get to the good.

    Galaxy S5 Kitkat 4.4.2 / Nuvi1200->1250 / Nuvi3790T->34xx / Nuvi 2200 / Nuvi 66 / Oregon 600

  6. #45
    VIP Master igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    121
    Rep Power
    59

    Default

    Quote Originally Posted by mikeroberts View Post
    My devices don't have capacative screens so I am struggling with the options etc scrolling. Any ideas what needs to be changed or deleted in the UX folder to get scroll bars/buttons appearing in this version of Nextgen?
    Figured this out myself you need to get hold of UX\grid_menu_layout.zip and the you have scroll buttons on the right hand side.

  7. #46
    VIP Master igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    121
    Rep Power
    59

    Default

    Did anyone else notice 2 issues?

    1. The sounds and voices are very quiet compared to other versions
    2. The 'beep' sound is turned off

    I don't believe this can be corrected either. I swapped the navigation.exe (ZENEC) for mobilenavigator.exe (PEARL) and both the volumes are louder and the beep come back with the older exe. For me this is not a sustainable workaround, as the TTS only works with the ZENEC version and not the PEARL.

    Any thoughts?

  8. #47
    VIP Master igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    121
    Rep Power
    59

    Default

    Quote Originally Posted by titisoim View Post
    WindowsCe 6.0..only..
    I have it working on a WinCE Mio C710 with 64mb

  9. #48
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    293
    Rep Power
    17

    Default

    I have been playing with this v9.19.5.584533 and have noticed that on this version Nuance TTS does not work, only Loquendo TTS will work, whereas on version v9.19.2.543580 it works on both types of TTS. Has anyone else noticed this problem?

  10. #49
    GPSPower Helper igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    386
    Rep Power
    517

    Default

    yes.. work only Loquendo TTS ..

  11. #50
    Member +
    Join Date
    May 2013
    Location
    Amsterdam
    Age
    37
    Posts
    37
    Rep Power
    6

    Default

    Anyone got TMC working? For some reason these are activated the rest is all red.

    Slovenia_TrafficNav_1.0_100302
    Slovenia_TrafficNav_1.0_110602
    Sweden_Destia_1.0_100302
    Sweden_MediamobileNordic_1.0_110608
    Sweden_NQ_Navteq_Traffic_100921 <--- red
    United_Kingdom_ITIS_1.0_100302
    United_Kingdom_ITIS_1.0_110602
    United_Kingdom_NQ_Navteq_Traffic_100921 <--- red
    United_Kingdom_TrafficMaster_1.0_100302

    Anyone from The Netherlands got it working on iGo Nextgen for wince? Let me know thanks.

 

 
Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.