Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast
Results 161 to 170 of 175
  1. #161
    iGO Moderator Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    408
    Rep Power
    174

    Default

    Quote Originally Posted by alien2000a View Post
    ...As a newbie...Hyundai Tucson 2016...which version of WinCE it runs...I'm an old avic user and in the old times...if I download new 9.19 files for WinCE from the forum...
    I'm pretty sure that you no one can answer these questions.
    You want to play with a very expensive system in the expensive car. Very new model. The responsibility is only up to you, it's your money.
    You've got to try, then inform us which is the result if you want. Of course always do the backup before any attempts.

    The only thing I can give you as general information, basemap has nothing to do with it. Basemap is not locked. Also, you can delete device.nng (backup it just in case), your navi will generate it again.
    Last edited by Boki_Srb; 22nd March 2016 at 08:23 AM.

  2.    Advertissements


  3. #162
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turkey
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for your comments. I know the responsibility lies with me. And I'm willing to give it a try.

    My thinking tells me that NNG should not have different exe files for all different multimedia devices as long as they are on WinCE. (Exes on Android, İos etc are different for sure). ZENEC on this thread shows 9.19.584533 and mine shows 9.18.23.572746. As long as one is not interested in playing around with modifications, ux and system.ini files etc the exe should be the same. If this is true, if I keep the whole navigation folder intact and change only the exe file from this thread (backing up the original one first off course) it should work. Am I wrong to think that?
    Last edited by alien2000a; 23rd March 2016 at 09:28 PM.

  4. #163
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turkey
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    One more question if I may,

    Again from the old Avic411 times I remember we were able to change the speedcam warning sound alert5!.wav in the audio folders. I couldn't find this in the nextgen software. Does anyone know how to do this?

    Many thanks.

  5. #164
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Serbia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hello... I get "Out of memory" error with every nextgen version. I'm using 256MB RAM wince 6 navigation
    It says: requested 23592960, cache: 770781.
    Primo works no problem. Help appreciated.

  6. #165
    Member
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Germany
    Age
    31
    Posts
    24
    Rep Power
    3

    Default

    I have the same problem

  7. #166
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    347
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by walent View Post
    Hello... I get "Out of memory" error with every nextgen version. I'm using 256MB RAM wince 6 navigation
    It says: requested 23592960, cache: 770781.
    Primo works no problem. Help appreciated.
    if you are getting "Out of memory" error then you need to check your licenses that you have in the license folder, you must delete all *.lic licensces as nextgen will cause this error. Only *.lyc lenceses work with Nextgen

  8. #167
    Important User igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27igo Nextgen ZENEC v9.19.5.578126 Aug10 2015+ZENEC v.9.19.5.584533 Aug27
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    1,603
    Rep Power
    354

    Default

    Quote Originally Posted by walent View Post
    Hello... I get "Out of memory" error with every nextgen version. I'm using 256MB RAM wince 6 navigation
    It says: requested 23592960, cache: 770781.
    Primo works no problem. Help appreciated.
    Possible fix
    Spoiler: .

    Make sure only *.lyc (and no *.lic) files are under content/license directory

  9. #168
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Serbia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    Possible fix
    Spoiler: .

    Make sure only *.lyc (and no *.lic) files are under content/license directory
    Thank you both. Now there's just one problem - can't open current maps with licence - HERE 2015.q3
    -Ok nevermind, i downloaded it from the thread.
    Last edited by walent; 24th March 2016 at 01:15 PM.

  10. #169
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    files in #87 are offline

  11. #170
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Holland
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by hohoho View Post
    files in #87 are offline
    yes i also need them how do we get them?

 

 
Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.