Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 64 of 67 FirstFirst ... 14546263646566 ... LastLast
Results 631 to 640 of 665
  1. #631
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    380
    Rep Power
    137

    Default

    Quote Originally Posted by miksontije View Post
    [warning]
    speedcam_enabled=1
    speedcam_warning=1
    is_spoken=1
    Thank you my friend. It works now. With your sys and after my "stupid" mistake it works now. I forgot to turn alert beeps on or I think that is the reason. What matter is that with your sys it works..

    Thank you guys.

    MYSTERY - VANISHING PROFILES

    PS. Have you ever heard about igo version with just CAR, BYCYCLE AND BUS profile available. I need to fix this for a friend of mine. He called me this morning and said that there are only these profiles available? He needs truck profile but said it is not available??? Is there any chance such thing can exist or can be disabled in iGO PRIMO or NEXTGEN? Is it possible to disable/enable certain profiles? I have never heard for such a case.

    Thank you @miksontije

    @fabiokuester

    Thank you very much for a suggestion, but from now on I am using only PURE version, no skin, no extra ux nothing just clean and pure version. As clean as possible. After so many version I realized that this approach suits me better. Thank you very much.
    Last edited by Texas; 5th February 2016 at 09:44 PM.

  2.    Advertissements


  3. #632
    Important User iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,433
    Rep Power
    542

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    I am trying to find a post how to activate sound for speedcams. It shows them on the screen (VISUALLY) but there is no beep when approaching. Search does not help, I cannot find the post about speedcam announcement (sound) etc.

    EDIT:
    Found this in PRIMO sys. Have to test it tomorrow to see...in simulation it does not work.

    [warning]
    speedcam_soundtype_4=0
    speedcam_visualtype_4=1
    That setting is what causes no audio.
    Spoiler: .

    Some skin like Douplas, defaulted the visual and audio settings of alerts to no visual and no audio. Which after setting it correctly in UI then switch skin it will revert back to no visual and no audio and you will have to set it up again via UI. This sucks big time, so after researching, you can set it in sys.txt as
    Code:
    Please Login or Register to see the links

  4. #633
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    380
    Rep Power
    137

    weel

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    That setting is what causes no audio.
    Spoiler: .

    Some skin like Douplas, defaulted the visual and audio settings of alerts to no visual and no audio. Which after setting it correctly in UI then switch skin it will revert back to no visual and no audio and you will have to set it up again via UI. This sucks big time, so after researching, you can set it in sys.txt as

    Gonna give it a try today, even though everything works fine, but I am going to test this....thx

    So to make it clear:

    1. I paste this under warning section in my SYS
    2 Play with 1,0,2 (enable disable approaching) etc

    I hope I got it right.

    SECOND QUESTION

    Where in SYS I make my igo read/use audio files from UI/NEXTGEN/AUDIO? I had it long time ago, but I am lost among so many sys files. Question is how to make it use audio files I want like FIXED MOBILE CAMERA?

    I think it should work like this...

    In my audio folder (ui/nextgen) I place file fixed mobile camera

    In my sys file I put his
    speedcam_soundtype_17="2"; fixed mobile camera

    It should use my audio file as soon as I approach the camera right?

    Thank you

  5. #634
    Important User iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Darkside of the Moon
    Posts
    2,433
    Rep Power
    542

    Default

    The settings are for skin like Douplas for Primo. I do not know the affect (if any) on NextGen (keep us in the loop with your finding on NextGen). Brown Dog had created a thread on audio warning for Primo. Follow it and see if it works for NextGen.

  6. #635
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    380
    Rep Power
    137

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    The settings are for skin like Douplas for Primo. I do not know the affect (if any) on NextGen (keep us in the loop with your finding on NextGen). Brown Dog had created a thread on audio warning for Primo. Follow it and see if it works for NextGen.
    UPDATE: 1 Saturday 6th 2016
    It works with your settings but both PRIMO and NEXTGEN still use their default beep (not /ui_nextgen/audio folder)r, I guess it is somehow related to the skin. Because I am using pure version no skins, nothing extra. Gonna keep playing with it bit more and of course I will update my post.

    Is there a post explaining difference between:

    [rawdisplay]
    force_renderer="RENDER_MOYA"
    driver="engine"


    [rawdisplay]
    driver="gdi"

    [rawdisplay]
    driver="gles_2_0_android"
    screen_xy="auto"
    dpi="auto"


    What is the difference between RENDER_MOYA, GDI, GLESS or engine. I would like to learn/read more about it and WHEN to use it? How do we decide when to use certain "driver". I am going through the forum but I cannot find it. Is there a list of these things explained and when to use it.

    I changed my RAW DISPLAY settings to this (manually)

    Spoiler: MY RAW D. SYS SETTINGS
    [rawdisplay]
    driver=engine
    screen_x=1920
    screen_y=1090
    screen_x2=1080
    screen_y2=1920
    screen_xy="800_480:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
    highres=1
    double_screen=0
    show_cursor=1
    combine_dirty=0


    It perfectly fits my NOTE 3 LTE - 1920x1080 screen and graphics s better, more clean etc. That is why all this interest for drivers and resolution tweaks sparked my imagination and interest.

    Thank you.
    Last edited by Texas; 6th February 2016 at 02:49 PM.

  7. #636
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    freeport
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    hello all i got g3 with android 6 an after instal i got error missing or incomplete folder sd card igo what can i do?

  8. #637
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    107
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    I changed my RAW DISPLAY settings to this (manually)

    Spoiler: MY RAW D. SYS SETTINGS
    [rawdisplay]
    screen_x=1920
    screen_y=1090
    screen_x2=1080
    screen_y2=1920
    screen_xy="800_480:1920x1080/1080x1920:fullscreen"

    Thank you.
    This is don't work for iGO Nextgen.. (it's for iGO Primo)
    you must add
    dpi=320

  9. #638
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    us
    Posts
    28
    Rep Power
    3

    Default

    @ perazamarcos ,
    I guess your car Radio has different volume level settings for Navigation Volume, Media Volume, System Volume etc.
    While iGO is playing an announcement (and if music/mp3 is being played in the back ground), iGO changes the media volume to 7% automatically hence after annoucement, you are unable to hear media audio.

    I had the same problem, I used a volume locker (find it on google playstore), which locks all the volume and problem is resolved.

    Hope this resolves your issue.

    Regards
    Dinesh

  10. #639
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    46
    Posts
    323
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by dinesh View Post
    @ perazamarcos ,
    I guess your car Radio has different volume level settings for Navigation Volume, Media Volume, System Volume etc.
    While iGO is playing an announcement (and if music/mp3 is being played in the back ground), iGO changes the media volume to 7% automatically hence after annoucement, you are unable to hear media audio.

    I had the same problem, I used a volume locker (find it on google playstore), which locks all the volume and problem is resolved.

    Hope this resolves your issue.

    Regards
    Dinesh
    when I open igo it stops my lolipop call filter by changing the volume.you think volume locker will prevent igo from changing anything that has to do with phone volume?

    Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

  11. #640
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    us
    Posts
    28
    Rep Power
    3

    Default

    @ fuorigioco1981,
    Yes, this what exactly a volume locker does!

    I use

    [Only registered and activated users can see links. ]

    And it perfectly does the job, it prevents iGo changing volume. (as long as its running in back ground- showing icon in app tray/bar)

    Regards
    Dinesh

 

 
Page 64 of 67 FirstFirst ... 14546263646566 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.