Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 59 of 66 FirstFirst ... 9495758596061 ... LastLast
Results 581 to 590 of 658
  1. #581
    Junior Member Vasicopax's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Romania
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    @LeSScro
    I have replaced the loading.bmp file as you said, but nothing happend, it was not enough, still the old starting image.
    Then, I found a loading.zip archive in the ux folder and I tried to replace the loading.bmp image there too. (ux\loading.zip\ui_nextgen\res\common\mdpi)
    Now everything is ok, I have my own starting image. Thank you.

  2.    Advertissements


  3. #582
    Junior Member HyperAbarth's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Italy
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi all; I'm from Italy.
    I've installed the package at Post 17 (Fantastic!!!) but I've a question: Is Online Traffic Info for Italy active?
    Thanks in advance.

  4. #583
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    France
    Posts
    122
    Rep Power
    33

    Default

    Quote Originally Posted by HyperAbarth View Post
    Hi all; I'm from Italy.
    I've installed the package at Post 17 (Fantastic!!!) but I've a question: Is Online Traffic Info for Italy active?
    Thanks in advance.
    yes with TMC license from this post [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Phildu91; 29th December 2015 at 08:32 PM.

  5. #584
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Bodensee Konstanz
    Posts
    21
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by firegate View Post
    You can try this file attached, you have to move all the content from this archive to the_skin_NextGen_by_pongo.zip (in case you are using skin by pongo) replacing everything in this path: ui_nextgen\res\the_dark\xxhdpi (also the light)

    [Only registered and activated users can see links. ]

    P.S. Basing on you screenshot, it's not pongo skin, it looks like modified default so try on your own risk
    Thanks to firegate, works fine for Skin DT!

  6. #585
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    46
    Posts
    323
    Rep Power
    9

    Default

    apart from the tmc.zip in ux folder and tmc license is there any other tmc files we need?
    tmc license files where do we place them?
    Last edited by fuorigioco1981; 30th December 2015 at 08:36 PM.

  7. #586
    Master sernam22's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Italy
    Posts
    109
    Rep Power
    140

    Default

    Other working version here: [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #587
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    46
    Posts
    323
    Rep Power
    9

    Default

    what's the default setting for vertical position of the cursor in map settings? I changed it but I don't remember the default! 73%? thank you

    this vertical position affects the GPS accuracy position?

    Sent from Zopo speed plus 7 via tapatalk
    Last edited by fuorigioco1981; 31st December 2015 at 12:05 PM.

  9. #588
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    texas
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Can anyone help?

    My nextgen keeps losing the settings and I have to set it up all over again. It seems to lose the settings randomly. It could day a few days of use or just one day. Seems random.

    I am using the latest Pongo skin. here is what I tried:

    Uninstalled nextgen, deleted save folder and reinstalled.... that didn't work
    Then tried an older version of the pongo skin... that didn't work either.

    Also, when I set the key beep to mute and exit and start nextgen again the volume is back up on key beeps. This happens every time... very frustrating.

    Anyone else have these issues? Any ideas?

  10. #589
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    131
    Rep Power
    53

    Default

    Delete folder save, then
    Add in sys.txt:
    [interface]
    save_checksum=0

    and runs once more!

  11. #590
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Bodensee Konstanz
    Posts
    21
    Rep Power
    3

    Default

    A little design issue...
    I am using two versions of nextgen with different skins. One starts from iGO_NextGen, the other from Gena_iCarNav. For me it would be nice if the icons for the programs would be a little more different in colour. I have seen different ones in pictures here in the forum but I couldn't find a source for the appropiate apk.
    Spoiler: pic
    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 59 of 66 FirstFirst ... 9495758596061 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.