Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 36 of 66 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 351 to 360 of 658
  1. #351
    Member + iGO Primo NextGen v9.19.1.484935 arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Barcelona
    Age
    37
    Posts
    57
    Rep Power
    46

    Default

    Hello. I have all maps of HERE 2015.Q2. But there are a inactive content with green hnr files. What I missing?
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
    Attached Files Attached Files
    Last edited by arhd; 23rd October 2015 at 10:36 PM.

  2.    Advertissements


  3. #352
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    46
    Posts
    323
    Rep Power
    9

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ] any idea why I get this error?
    I have primo installed and it's folder is named "igo".
    I created a new folder named "igonextgen" placed licences, etc then installed next gen
    but when I open it I get this error.
    I didn't use the sys of primo yet because the nextgen apk supposed it will create a new one right?
    if I place the primo sys what do I have to change to work with igonextgen?

    Sent from my H30-U10 using Tapatalk

  4. #353
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    109
    Rep Power
    59

    Default

    fuorigioco1981
    - rename folder igonextgen to Gena_iCarNav
    - in sys.txt edit
    [folders]
    has_secondary_root=0

  5. #354
    Member + iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    France
    Posts
    55
    Rep Power
    3

    Default

    Good Evening,
    In my Igo ng sound settings alert beeps go back to Mute every time i start application.
    I have to turn on Alert beeps every time i start application ,any body has solution?
    Thanks

  6. #355
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    France
    Age
    57
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, I cannot install the apk I can't "clic" in the install button!!

    thanks fo a help.

    pbonamy

  7. #356
    VIP Master iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    121
    Rep Power
    59

    Default

    Quote Originally Posted by Šumadinac View Post
    Right now cleaned my licence folder ...
    This is all licence files needed for NextGen and Q2.2015 content (EUROPE)

    licence nextgen2

    All content working except Full_Europe_HERE_Economical_2015.Q2_150909

    screenshot2015 10 19 21

    This is my sys.txt file :

    Code:
    Please Login or Register to see the links

    Any idea how to fix that single HNR ?
    Are you sure you have all Europe maps? The hnr needs them.

    You can also go leaner on your licences too. I think the (ru) and the 2 that belong to update#2 can go

    Sent from my SM-P605 using Tapatalk

  8. #357
    Navigation software expert iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,734
    Rep Power
    812

    Default

    @mikeroberts

    If you have this in sys:

    [hnr]
    ignored_missing_country_ids=*

    [route]
    hnr_ignored_missing_country_ids=*

    then you don't need to have full EU maps and hnr work.
    Problem here is that license don't open Full_Europe_HERE_Economical.

    You can add full EU maps and Full_Europe_HERE_Economical still be in red.
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #358
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    usa
    Age
    37
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    poi not showing up. In settings, it is looking for KML, but from downloads I have pois of TomTom and HERE.
    It is NextGen..android 4.4 tablet...in USA.
    Everything else seem to work fine.

  10. #359
    Member +
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Portugal
    Age
    50
    Posts
    35
    Rep Power
    6

    Default

    Is there any way to get the size of the cursor bigger?
    Thanks

  11. #360
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    109
    Rep Power
    59

    Default

    Quote Originally Posted by pinian View Post
    Is there any way to get the size of the cursor bigger?
    Thanks
    add to sys.txt

    [map]
    3dcarsizemin=7000 ; edit more
    3dcarsizemax=8000 ; edit more

 

 
Page 36 of 66 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.