Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 31 of 66 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 301 to 310 of 658
  1. #301
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    ploiesti romania
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    hey this work for all resolution

  2.    Advertissements


  3. #302
    Member + iGO Primo NextGen v9.19.1.484935 arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Barcelona
    Age
    37
    Posts
    57
    Rep Power
    46

    Default

    Quote Originally Posted by _BG_ View Post
    Today I was testing NextGen and two things happened: first, the route calculation is loooooooooooooooooooooooooooooooong, almost as the program crashed at that point. If I terminate and start it again, the route appears and it takes me to where I want to go.
    Any solution to this or is this a bug from NextGen?

    The second thins is I can't get a keyboard to open so I can write a destination address or name favorite place that I want to save! What am I missing here? Is there something missing?



    This happened to me also... Try removing gpspower.zip from ux folder...
    +1. In large routes about 700km it take 2min to recalculate!

    Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk

  4. #303
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    406
    Rep Power
    139

    Default

    Amazing, I love bare minimum it works. So fast. Simplicity and speed above all.

  5. #304
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by arhd View Post
    +1. In large routes about 700km it take 2min to recalculate!

    Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
    Well, I can say you're lucky... In a route of about 130km, it takes much more than 2 minutes, almost as if it crashed the app. I have to force close it and after restarting it has the route calculated...

    Any solution for the keyboard not showing problem?

  6. #305
    Member + iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    athens greece
    Age
    53
    Posts
    83
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by _BG_ View Post
    Well, I can say you're lucky... In a route of about 130km, it takes much more than 2 minutes, almost as if it crashed the app. I have to force close it and after restarting it has the route calculated...

    Any solution for the keyboard not showing problem?
    the keybord is in a Lang.zip a file "keybord.ini"if you dont have take it from igo primo

  7. #306
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by takismi View Post
    the keybord is in a Lang.zip a file "keybord.ini"if you dont have take it from igo primo
    Tried that already, still not working

    ^
    Quote Originally Posted by Mike Hunt View Post
    Both things are probably the result of over aggressively editing down the UX folder. Maybe you tried to remove what you thought you might not need?
    Many modules are dependent on other modules with some obtuse connections. Try restoring some if they have been removed.
    Consider the list below to be a (sort of) minimum for most everything to work correctly:
    Spoiler: UX folder

    address_search_classic.zip
    android_settings.zip
    appsandtools.zip
    connected_settings.zip
    device.zip
    driveralerts.zip
    enhanced_junctionview.zip
    favorites_search.zip
    green.zip
    guidance_extras.zip
    help.zip
    hwydrive.zip
    iqs.zip
    junctionview_iCarNav.zip
    local_search.zip
    mapcustom.zip
    naviextras.zip
    navtools.zip
    notifications.zip
    poi_search.zip
    smartnavi.zip
    speedcam.zip
    statman.zip
    tmc.zip
    tmc_online.zip
    truck.zip
    tts-speedcam-eng.zip
    ttspro.zip
    turn_restriction_iCarNav.zip
    From this list the only module I don't have is local_search.zip... It wasn't present in the files I downloaded from the second page of this thread.
    Can you please send a link?

    I have the skin from pongo, will revert to the original one to see if makes any difference in calculating routes...

  8. #307
    Master Mike Hunt's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Europe
    Posts
    169
    Rep Power
    88

    Default

    Quote Originally Posted by _BG_ View Post
    From this list the only module I don't have is local_search.zip... It wasn't present in the files I downloaded from the second page of this thread.
    Can you please send a link?
    I'll do a little better than that. Attached is my entire working UX folder...everything works (except weather, online parking, and fuel prices, so I left those out) including the latest Pongo skin.
    Simply back up your current UX folder (just in case), then delete it off your device and un-rar and use this one to try.
    About 9 MB compressed.

    [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #308
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Germany
    Age
    45
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by _BG_ View Post
    Today I was testing NextGen and two things happened: first, the route calculation is loooooooooooooooooooooooooooooooong, almost as the program crashed at that point. If I terminate and start it again, the route appears and it takes me to where I want to go.
    Any solution to this or is this a bug from NextGen
    same problem,
    Resolving: delete the save Folder and reboot the System with a new configuration.
    I use for WinCE and Android the new pongo skin Vers.9.5 with this ux-folder from #55:
    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #309
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    thumbup

    Mike Hunt and gangzta, thanks for your help, all is working fine now

  11. #310
    iGO UX Trial Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    406
    Rep Power
    139

    Default

    Quote Originally Posted by Mike Hunt View Post
    I'll do a little better than that. Attached is my entire working UX folder...everything works (except weather, online parking, and fuel prices, so I left those out) including the latest Pongo skin.
    Simply back up your current UX folder (just in case), then delete it off your device and un-rar and use this one to try.
    About 9 MB compressed.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    So far works great a bit slow but not that bad (NOTE 3 3GB RAM-a)

 

 
Page 31 of 66 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.