Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 21 of 67 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 201 to 210 of 665
  1. #201
    Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    belgium
    Age
    37
    Posts
    21
    Rep Power
    3

    Default

    Hi, does anyone have a working DEM file for complete Europe that is working with nextgen?
    Thanks

  2.    Advertissements


  3. #202
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Belgium
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Brown Dog View Post
    Delete ux folder to 80% of the applications.
    Wipe all the licenses that are installed with iGO NextGen
    Does someone know what all these applications do in UX? I mean a description of the zip files. Which ones are handy to keep, which ones we can delete?

  4. #203
    GPSPower Helper iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    Brown Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Madagascar
    Posts
    1,192
    Rep Power
    1278

    Default

    Quote Originally Posted by Dock30 View Post
    ... which ones we can delete?
    Nothing. That these files do not need would not exist. Install application and enjoy.

  5. #204
    Master iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935 zephira's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    France
    Age
    70
    Posts
    85
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by bizut5978 View Post
    hello, how and especially that it be put in the sys and directories for ways and radars in France
    a big thank you in advance

    bonjour,comment faire et surtout que faut il mettre dans le sys et les répertoires pour obtenir voies et radars en France
    un grand merci par avance
    Hello,
    Same question.
    Thank you in advance for your answers.

    Bonjour,
    Même question.
    Merci d'avance pour vos réponses.

  6. #205
    Member + iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    lisbon
    Age
    48
    Posts
    78
    Rep Power
    4

    Default

    It work perfectly the next generation,but:

    Way the hours, in gps isn´t the same in Portugal.
    One hour less, exemple in portugal are 22hours, next generation mark´s 21hours.

    Any solution for that?
    tks

  7. #206
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Seia-Portugal
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    soul2sou
    I can not for the work. In the folder ux have speedcam.zip and gja_speedcam.zip. I have to delete these files?

  8. #207
    Member + iGO Primo NextGen v9.19.1.484935iGO Primo NextGen v9.19.1.484935
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    lisbon
    Age
    48
    Posts
    78
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by afaaa View Post
    soul2sou
    I can not for the work. In the folder ux have speedcam.zip and gja_speedcam.zip. I have to delete these files?
    No.
    Only put the file TTs speedcam.
    Only work in navigation, not in simulation.

    Select a road with traffic, click navigation and joana talk´s the event.
    Last edited by soul2sou; 7th September 2015 at 08:48 PM.

  9. #208
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Seia-Portugal
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Does not work. You can spend ux file to compare with mine?

  10. #209
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    United Kingdom
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    I have another problem. I cannot seem to get any POI working at all. They are all greyed out (not red) and it just says General error. Any ideas?

  11. #210
    Member + iGO Primo NextGen v9.19.1.484935 arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Madrid
    Age
    37
    Posts
    57
    Rep Power
    46

    Default

    Quote Originally Posted by Rackers View Post
    I have another problem. I cannot seem to get any POI working at all. They are all greyed out (not red) and it just says General error. Any ideas?
    Corrupted files?

    Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk

 

 
Page 21 of 67 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.