Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 38 of 69 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 371 to 380 of 688
  1. #371
    Member +
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Australia
    Posts
    44
    Rep Power
    22

    Default

    Can confirm that NextGen is working with Australian Here 2014.Q2 maps

    Image Link:

    http://i60.tinypic.com/29mrajt.jpg


  2.    Advertissements


  3. #372
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    46
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by bb2005 View Post
    fuorigioco1981
    - rename folder igonextgen to Gena_iCarNav
    - in sys.txt edit
    [folders]
    has_secondary_root=0
    thank you
    in folder section do I have to change the word "igo" with gena....?
    EDIT again the same error!

    I have already installed the primo and the folder is named "igo".
    maybe there is a conflict?

    Sent from my H30-U10 using Tapatalk
    Last edited by fuorigioco1981; 25th October 2015 at 09:51.

  4. #373
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    46
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by fuorigioco1981 View Post
    i did what you said but the error message again appears!
    Quote Originally Posted by fuorigioco1981 View Post
    thank you
    in folder section do I have to change the word "igo" with gena....?
    EDIT again the same error!

    I have already installed the primo and the folder is named "igo".
    maybe there is a conflict?
    ok everything fine now!had wrong folder name . thx!

    can someone post me to the full licences of nextgen?

    cant see on the main map screen the satellites/3d/2d button etc.any idea why?
    EDIT ok i nstalled ux skin pongo all fine now!

  5. #374
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    46
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    I use pongo skin.can someone tell me what do I have to do to show traffic? in sys and what ux I have to have? thx

    Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  6. #375
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Slovakia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by fuorigioco1981 View Post
    can someone post me to the full licences of nextgen?
    Full Functionality Licenses #155

    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #376
    Important User iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935
    iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935
    frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    46
    Posts
    530
    Rep Power
    294

    Default

    Quote Originally Posted by lajos1 View Post
    I have tablet lenovo tab s8-50F i try to instal Igo nextgen,,but no succes ,i always got some error global_cfg not found ....please how to fix this isuess..

    thanks
    put the next gen folder in another memory place.
    to internal or to external memory.
    and try

  8. #377
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    serbia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by frontzosd View Post
    put the next gen folder in another memory place.
    to internal or to external memory.
    and try
    thankss ..now working,on internal memory..

  9. #378
    Important User iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935
    iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935
    frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    46
    Posts
    530
    Rep Power
    294

    Default

    Quote Originally Posted by lajos1 View Post
    thankss ..now working,on internal memory..
    I know..it is working


    the problem is the name of the internal , or external progrramm

  10. #379
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Bodensee Konstanz
    Posts
    23
    Rep Power
    2

    Default

    Hi!
    Does anybody see the traffic lights in the 2D view?
    For me nothing worked so far (changed licenses, entry in sys.txt traffic:lights=1).

  11. #380
    Navigation software expert iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935
    iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935iGO Primo NextGen  iCarNav  v9.19.1.484935
    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,932
    Rep Power
    865

    Default

    Anybody figure out how to show custom poi icone on map?

    I have poi icone in content/userdata/usericone/ on israel version i can see my icone but on nextgen i have only generic blue icone.
    After 1 week i still can't figure out how to show my icone on map

 

 
Page 38 of 69 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.