Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 272 of 346 FirstFirst ... 172222262270271272273274282322 ... LastLast
Results 2,711 to 2,720 of 3452
  1. #2711
    Member +
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    UAE
    Posts
    34
    Rep Power
    9

    Default

    Thats my problem. Clicking doesn't do anything.
    Like shown in your scree. I dont get the option of Audio Files.
    Thanks for helping
    aslbal

  2.    Advertissements


  3. #2712
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    492
    Rep Power
    738

    Default

    The ux responsible for this screen is the_skin_by_pongo.zip
    If you don't have the screen you have problems with your ux.
    Do a test with the one below please.

    Spoiler: download
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.

  4. #2713
    Master kwbs's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    IL
    Posts
    732
    Rep Power
    182

    Default

    Quote Originally Posted by Junior View Post
    Button "Delete Route and Exit" will show when you drive and when you are near the end of route.
    Button "Delete Route and Exit" will be shown about 400 meters before arrival to destination.

    Spoiler: In-Simulation
    In Simulation
    Spoiler: In-Navigation
    In Navigation
    Last edited by kwbs; 14th July 2020 at 01:44 PM.

  5. #2714
    Member + Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION) gtop's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Athens, GREECE
    Posts
    64
    Rep Power
    19

    Default

    Hello masters,
    In latest pongo version I dont have the map zoom when enter into a circular course.
    I think it is a very useful feature.
    I have to add an extra zip?
    Thanks in advance
    Gtop
    Last edited by gtop; 14th July 2020 at 10:00 AM.

  6. #2715
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    492
    Rep Power
    738

    Default

    @gtop

    1 - Settings > Navigation View > Map Appearance > Viewpoint = Normal or Close
    2 - Settings > Navigation View > Map Appearance > Enabled user settings = enable
    3 - Settings > Navigation View > Map Appearance > Tilt the map for VIEWPOINT = example in the image below

    Spoiler: image
    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #2716
    Member + Skin iGO nextgen by pongo (DISCUSSION) gtop's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Athens, GREECE
    Posts
    64
    Rep Power
    19

    Default

    @jorgeultra
    1-NORMAL
    2-ENABLED
    3-I am using portrait mode 200m 70, 68, 52
    Thanks
    Gtop
    Last edited by Boki_Srb; 14th July 2020 at 12:10 PM. Reason: removed unnecessary quote

  8. #2717
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    France
    Posts
    130
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by coukou View Post
    Hi,
    as promised in [Only registered and activated users can see links. ], I did the test for "Choose Sound End speedcam alert.
    When !success is selected , No sound approching WEIRD
    When !alert1 is selected, I get Sound approching but it never end WEIRD WEIRD

    I will test Jorgeultra method [Only registered and activated users can see links. ] later


    Spoiler: image
    Alert Approach tes1t
    Hi all,
    As promised, I tested Jorgeultra method... I had NO alert sound.
    My conclusion is, given that I drive in the authorized speed limit (I'm careful never to be overspeed), which explains that I have no sound alert. This is the reason why, I tried to set the "Sound approach" independently of the "Sound Overspeed" ... unfortunately, without success.

  9. #2718
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    492
    Rep Power
    738

    Default

    Quote Originally Posted by coukou View Post
    TNX Jorgeultra
    Yes, I'am using Pongo's original data.zip file and ux package.
    Quote Originally Posted by coukou View Post
    Hi all,
    As promised, I tested Jorgeultra method... I had NO alert sound.
    My conclusion is, given that I drive in the authorized speed limit (I'm careful never to be overspeed), which explains that I have no sound alert. This is the reason why, I tried to set the "Sound approach" independently of the "Sound Overspeed" ... unfortunately, without success.

    Sorry but you are not following the recommendation of Pongo and also of Arimi and it has also been written here about not mixing ux of different author packages.

    You are using the ux speedcam.zip from the Arimi package with the Pongo skin, this is not correct.

    Please review all the ux that are in your device and leave only the Pongo ux so that everything can work fine.

    Or switch to the Arimi package.


    EDIT: In your image from post #2726, the speedcam_warn sound proves that the ux speedcam.zip is from Arimi.
    Last edited by jorgeultra; 14th July 2020 at 04:24 PM. Reason: more information

  10. #2719
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    France
    Posts
    130
    Rep Power
    12

    Default

    For several weeks I contact you about this skin and then, all of a sudden you tell me that I use ux speedcam.zip from Arimi. I don't understand. Believe me or not, I do not know the skin Arimi, I did not even interest to use it. Sorry, I don't know what you're talking about

    As I reported in one of my first posts, I downloaded iGO_Basar_9.18.27.736574 - 13.June 2018 to which I added the latest version of Skin_by_pongo_2020-05-21. Besides, attached is the capture of iGO_Basar Skin Pongo that I use.

    Regards

    Spoiler: image
    Pongo Speedcam

  11. #2720
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    492
    Rep Power
    738

    Default

    Dear coukou,
    I recently read all of our posts again and then discovered the source of the sound you showed in post # 2726.
    And as I wrote above, this sound is on Arimi's ux speedcam.zip.
    So at that time (2020.07.01) you were using Arimi's ux but only now have I discovered this.
    In this new screen you show that you have the correct ux.
    There are two things I've tried to explain to you:
    - if you drive below the allowed speed the sound will not play;
    - the "Sound approach ..." alert I never used and at the moment I can't do any tests because I haven't left the house for four months because of the virus.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •