Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 44 of 44 FirstFirst ... 34424344
Results 431 to 433 of 433
  1. #431
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    france
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hello;

    I`m a user of IGO PRIMO ANDROID skin DreamTeam. I would like to change to NEXTGEN, but I dont find in PONGO or other skin the possibility for setting each kind of radar as it is in IgoPrimo skin DT.

    Could somebody indicate me how to do it?

    Thanks.
    Here the screen shot of this fonction in IgoPrimo. shoot 1: radars settings 2:options for individual setting 3:options for individual settings (continuation)


    Spoiler: too large pic 1
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Spoiler: too large pic 2
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Spoiler: too large pic 3
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 17th September 2017 at 01:52 PM.

  2.    Advertissements


  3. #432
    Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    France
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    You can find an adaptation in french of skin pongo (with frenchs speedcams and more) at [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #433
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    NETHERLANDS
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Dear Friends,
    First of all I would like to apologize for my ignorance in this matter, however I have couple of questions regarding the UX plugins that came along with this Pongo Skin, as I am struggling with its settings (ttspro.zip + speedcam.zip).

    The problem I have is regarding the speedcam alerts.
    I have currently installed IGO Basar 9.18.27.659452 from 24 Jun 2016 and after putting the pongo skin + all of its UX plugins, the speedcams alerts only sound 1 time (500 meters before the location of the speedcam), although in my sys.txt I had chosen to sound the alert several times as approaching the speed cams location.
    These are the settings I have in my sys

    [warning]
    ;speedcam_enabled=1
    speedcam_warning=1
    is_spoken=1
    say_camera_speed_limit=1
    say_camera_distance=1
    speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0
    warn_distances="130:750,90:600,70:600,50:600,30:500"
    overspeed_min_speech_repeat_delay=-1
    overspeed_min_tone_repeat_delay=-1
    speedcam_maxdistance_from_road=10

    When I go to the warning settings inside the IGO, when I chose alert points/speed camera types/speed camera by default you have "Overspeed alert distance" by 500 meters. I have tried to change those settings but it makes no difference. I only get 1 alert warning no matter what kind of speed cam we are talking about
    I believe I might have some settings which are not correct

    I would really appreciate your help!
    Thank you very much in advance,

    With kind regards

 

 
Page 44 of 44 FirstFirst ... 34424344

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.