Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 41 of 49 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast
Results 401 to 410 of 483
  1. #401
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    liverpool
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    hi
    first i would like to say big thanks for beautiful update pongo skin.just i need get help with weather service neoss.i tried everhything,but no luck.my phone is htc 10.i installed iGO_Gift_9.18.27.687519_no.make.sys.all work great just weather service cant get work.please help.maybe someone could upload fresh ux folder with working files and schemes for my resolution.thanks.regards

  2.    Advertissements


  3. #402
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Russia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,
    thank you for the tip, but unfortunally it did not help

  4. #403
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    liverpool
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Monteverest

    Can you read in slovak language?I can see your location is Czech.

    nothing wrong with displaying signs grey arrow in signs show-dont use this way,white arrow in signs shows-follow this way.
    Last edited by Boki_Srb; 4th September 2017 at 07:09 PM.

  5. #404
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    italy
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    @roro 2000 - ok then try plugging in the sys:
    [power]
    powermgm_state=0
    Last edited by pavolino; 4th September 2017 at 10:02 PM.

  6. #405
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Italy
    Posts
    118
    Rep Power
    14

    Default

    Quote Originally Posted by quartzo View Post
    The new plug-in for the skin "by pongo"
    recalls the need to include a passing light on motorways and in tunnels:
    Spoiler: Img
    1016019710160199

    Low_Beam_RS.zip
    Low_Beam_RS_plus.zip
    Spoiler: Link
    -= Hidden Content =-


    Thanks to pongo!
    Link dead, page thread #9... please, re-upload these two .zip files.
    Thank you!
    Last edited by Bixo; 4th September 2017 at 11:59 PM.

  7. #406
    Member + Skin iGO nextgen by pongo cam1981's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    52
    Rep Power
    31

    Default

    Background modelviewer for iGO nextGen
    Unpack modelviewer_nextGen and copy the folder ui_nextgen in the_skin_by_pongo.

    Spoiler: pic
    ffscreen 00011




    ffscreen 00012




    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    73c1282e254b2b74

  8. #407
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Czech Republic
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Previously when the roundabout passed, the view changed and a view looked like from the top (2-D), now it is not. Can it turn on somewhere?

  9. #408
    iGO Moderator Skin iGO nextgen by pongo
    Skin iGO nextgen by pongo
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    45
    Posts
    1,004
    Rep Power
    452

    Default

    Why don't you try search before question. Many times said
    Entry in sys.txt

    [camera.roundabout]
    enabled=0 ;1

    0-rotation roundabout,
    1-without rotation
    NO ONE IS A SEER, READ: [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  10. #409
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Czech
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Hello. Thank you for your response nikinecek777. Some arrows are missing on some boards. Why? I changed the maps, global_cfg.zip., Data.zip., Junctionview.zip in the UX folder. No action has not helped. The screenshot shows that some arrows are missing.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by monteverest; 5th September 2017 at 10:39 AM.

  11. #410
    Member ltu's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Chukchia
    Posts
    20
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by monteverest View Post
    Hello. Thank you for your response nikinecek777. Some arrows are missing on some boards. Why? I changed the maps, global_cfg.zip., Data.zip., Junctionview.zip in the UX folder. No action has not helped. The screenshot shows that some arrows are missing.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Check your sys.txt for this command:
    [interface]
    signposts_without_laneinfo=1
    if is this command,delete them or change 1 to 0
    Last edited by ltu; 5th September 2017 at 05:22 PM.

 

 
Page 41 of 49 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.