Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 34 of 50 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 331 to 340 of 496
  1. #331
    Member + Skin iGO nextgen by pongo gtop's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Alimos Athens
    Posts
    53
    Rep Power
    6

    Default

    Dear Masters,

    I like very much pongo skin.

    How I can add in quick menu settings the "gps and trip computer button" like modified arimi skin?

    I think this is a very useful upgrade.

    Thanks in advance

    GTOP

  2.    Advertissements


  3. #332
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    no indication
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Speed cam alerting doesn't work

    Thank you very much for the excellent skin. iGO Primo Nextgen(Israel) 9.18.27.687519 (Jan 26 2017) with the_skin_by_pongo.zip update 22/06/2017, last ux plugins Skin_iGO_Nextgen_by_pongo+ux_plugins_2017.05.28.zip, Titanic lang & and voice TTS Germany and my system.txt (attached) ist this navigation app nearly perfect. Nearly, because the speed camera warning doesn't work for me...
    After two days intensive trying I've to give in und will ask you for your help. I haven't idea, how to fix it. Alerts for speed cams are atvivated, the TTS test works, I see the speed cam icon on the map, but I'll not be cautioned (optical or acoustic).

    Spoiler: pic
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Spoiler: sys
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Please help me to find out, what's wrong.

    Thank you!
    Ikin
    Last edited by ikin; 18th July 2017 at 12:18 PM.

  4. #333
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Poland
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Try change in sys from:

    [warning]
    is_spoken=1
    ;speedcam_warning=1
    ;speedcam_enabled=1
    enable_speedcam_updates=1
    say_camera_distance=1

    on:

    [warning]
    is_spoken=1
    speedcam_warning=1
    speedcam_enabled=1
    enable_speedcam_updates=1
    say_camera_distance=1

  5. #334
    Member + Skin iGO nextgen by pongo gtop's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Alimos Athens
    Posts
    53
    Rep Power
    6

    Default

    Dear Masters,

    How I can activate in attractionsNg screen the description?

    Is it possible this description to be announced by tts voice automatically when we are approaching to poi ?
    Announce once only before x meters?

    Spoiler: big pic
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Spoiler: TOO BIG PIC
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Thanks in advance
    GTOP
    Last edited by gtop; 19th July 2017 at 08:12 AM.

  6. #335
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    no indication
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Dear sujek,

    thank you for your approach. I had the same suspicion... unfortunately it doesn't work :-(

  7. #336
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    111
    Rep Power
    7

    Default

    How you tested, that Speedcam Warning doesn't work? Be aware that Speedcam Warning does not work in simulation.

  8. #337
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    no indication
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hi WOB,

    the first test I made with really speed cam and my car. All other tests I made on foot, I puted a new cam on the way to work. Do you know a better way to test it? In simulation doesn't work...

  9. #338
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    111
    Rep Power
    7

    Default

    Only in real drive. I don't use Speedcam Warning in my iGO. I will turn it on tommorow and test it. Then I will tell you is it works or not.

  10. #339
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    no indication
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you, WOB! Yestarday I changed 2 files again, notifications.zip and speedcam.zip. Maybe now it works. I'll test it in my car on sunday.

    Edit:
    YES! It works perfect. Thank you for your help!
    Last edited by Boki_Srb; 7th August 2017 at 11:03 AM.

  11. #340
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    111
    Rep Power
    7

    Default

    @ikin
    I'm not sure, how I helped you. You have found solution by yourself.

 

 
Page 34 of 50 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.