Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 54 of 72 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 ... LastLast
Results 531 to 540 of 715
  1. #531
    Important User Skin Avicsync by pongo + Weather Service by Neoss75
    Skin Avicsync by pongo + Weather Service by Neoss75
    frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    46
    Posts
    522
    Rep Power
    289

    Default

    Quote Originally Posted by vienasdutrys View Post
    I'm thinking, in the original problem does not
    .
    Look at this code
    <BUTTON CLASS="btn_main" ONRELEASE='sc_day_night_auto() sc_CloseMenu()' ONLONGCLICK='sc_NextStateAnim(st_MapVisualSettings, "fade", 1, "" )'> ;; VISIBLE=(%lua.ShowButtonDayNight)>

    Look at this point
    ;; VISIBLE=(%lua.ShowButtonDayNight)>



    It disables the ability to enable or disable the button from
    Menu.!!!

    Perhaps somebody disable this from the link
    Which I download it..

    When I download it I have only my mobile...
    So I can't download it from the links from
    GPS power and from other forums..
    Then i look for another links...
    Perhaps there , somebody modify it.
    Last edited by frontzosd; 15th March 2016 at 17:47.

  2.    Advertissements


  3. #532
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    395
    Rep Power
    22

    Default

    I have been testing the 14.03 skin and I have noticed the following:
    1) "Additional Sounds" option only works for Camera and Menu button sounds.
    2) If you turn down the volume of the key sound say to 10% from the Sound menu, the menu button still makes a sound at full volume.
    The key volume setting does not seem to apply to menu button.
    3) If you mute the key volume, the menu button still makes a sound at full volume

    Could the sound of the Menu Button be changed to reflect to key volume settings?

  4. #533
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    134
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by De5i View Post
    I have been testing the 14.03 skin and I have noticed the following:
    1) "Additional Sounds" option only works for Camera and Menu button sounds.
    2) If you turn down the volume of the key sound say to 10% from the Sound menu, the menu button still makes a sound at full volume.
    The key volume setting does not seem to apply to menu button.
    3) If you mute the key volume, the menu button still makes a sound at full volume

    Could the sound of the Menu Button be changed to reflect to key volume settings?
    I have noticed that also!

  5. #534
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    austria
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hello

    I am slowly despair. I want the the speed is displayed in digital form. I have also managed. Only the problem is that as seen in the pictures I's all cut and is writing too thin. What I have noticed is the font-in are different in size zip.

    what should I set in the skin.css is only the speed, road number neatly displayed in digital form

    which ttf I have to take for the digital display without problems work

    and what / how I must register it works in the plugin.

    Thanks for the help

    Spoiler: sys

    [android]
    disable_restart_after_phone_call=1

    [interface]
    theme_day=the_dark
    theme_night=the_dark

    [interface]
    add_default_theme = 0

    [fonts]
    default="DS, DIGIB"
    defaultbd="DS, DIGIB"
    defaultit="DS, DIGIB"
    tahomabd="DS, DIGIB"
    valuefont="DS, DIGIB"
    valuefontbd="DS, DIGIB"
    ;digitalfont="DS, DIGIB"
    digitalfont="DS, DIGIB"

    [notification.traffic.route_replanned]
    area_show_timeout = 15

    [notification.traffic.jam_ahead]
    area_show_timeout = 15

    [notification.traffic.arrival_delayed]
    area_show_timeout = 15

    [notification.traffic.arrival_sooner]
    area_show_timeout = 15

    [notification.traffic.traffic_provider_switched]
    area_show_timeout = 15



    Spoiler: screen1
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Spoiler: screen2
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 16th March 2016 at 22:28. Reason: corrected spoilers

  6. #535
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Bodensee Konstanz
    Posts
    23
    Rep Power
    2

    Default

    For me its working quite good.

    One minor problem: I would like to see the traffic lights while navigation (sys.txt: traffic_lights=1). With this version it works again but only with some of the schemes. I like the weather dependent background. When I select them manually I allways habe 2 versions per scheme f.example RM_Day_fog.zip with different colours, one with and one without traffic lights. Why are there two choices for one entry, and is it possible to show the traffic lights in all schemes? I just don't understand what happens there.

    Another wish I am not sure if it is the right place here. For me it would be nice to have different user accounts like in the older versions. I have a Camper and a normal car, one with diesel the other not, hights are different and so on. Off course its possible to change the car but at the moment its quite complecated.
    Spoiler: screen
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by catymag; 22nd March 2016 at 12:57. Reason: spoiler!!

  7. #536
    Master
    Join Date
    May 2014
    Location
    Kragujevac / Šumadija / Serbia
    Posts
    102
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by De5i View Post
    I have been testing the 14.03 skin and I have noticed the following:
    1) "Additional Sounds" option only works for Camera and Menu button sounds.
    2) If you turn down the volume of the key sound say to 10% from the Sound menu, the menu button still makes a sound at full volume.
    The key volume setting does not seem to apply to menu button.
    3) If you mute the key volume, the menu button still makes a sound at full volume

    Could the sound of the Menu Button be changed to reflect to key volume settings?
    Same here !
    Except that this new skin version (14.03) have resolution problems (2560x1440 - QHD device here) .
    Everything is same just the_skin_Avicsync_by_pongo is changed - look pictures :

    OLD - OK :

    Spoiler: click


    NEW - PROBLEM:

    Spoiler: click
    Last edited by Šumadinac; 22nd March 2016 at 16:19.

  8. #537
    Master fabiokuester's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    brazil
    Age
    51
    Posts
    114
    Rep Power
    115

    Default

    arsurf,
    For profile changes, you can do it alternating the skin using the external app skin changer (only for android), or you can try to put the user_profiles ux, that is finded in another set of ux (skin pack). The second way is not recomended by the skin creators, but works.

    Sumadinac, take a look here:

    Spoiler: click
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by fabiokuester; 22nd March 2016 at 16:31.

  9. #538
    Master
    Join Date
    May 2014
    Location
    Kragujevac / Šumadija / Serbia
    Posts
    102
    Rep Power
    13

    Default

    M8 nothing changed with that adjustment ...
    I'm back to old skin version - everything working OK

  10. #539
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    140
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Kajoe View Post
    There are problems with POI. I can select individual POI's and see them in navigation screen. But after shutdown and restarting Navigation, POI's seems to be resetted. all POI's are visible again. I just want to set individual POI. Did someone else noticed this? And is there a solution for this problem?
    I have the same thing happening.

    Is there a fix for it?

  11. #540
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    140
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by 1franka View Post
    I have the same thing happening.

    Is there a fix for it?
    I find it strange nobody else has noticed this problem.

    Or maybe they don't think it important enough to report on it.

 

 
Page 54 of 72 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.