Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Barcelona
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Problem with Android 10

    On my Xiaomi Mi A2 (6Gb Ram, 128Gb Rom), iGO_AVICSYNC_9.18.28.730391 and iGO_PAL_9.18.27.719974 were running perfectly.
    I have been updating to Android 10 for two days, and now only iGO_AVIC is working.
    The iGO_PAL, does not work.
    I would appreciate if anyone comes up with an idea to solve this problem.
    Thanks in advance.

  2.    Advertissements


  3. #12
    iGO Enthusiast Android 10 & iGO
    Android 10 & iGOAndroid 10 & iGOAndroid 10 & iGOAndroid 10 & iGOAndroid 10 & iGOAndroid 10 & iGOAndroid 10 & iGO
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    49
    Posts
    5,044
    Rep Power
    3003

    Default

    Read topic from beginning
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Barcelona
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I had read it already, and even made the explanet suggestions but I couldn't solve the problem for iGO_Pal.
    This is not serious because iGO_Avic does work. The motivation is technical. If I find a solution, I will comment on this site.
    Thanks to all of you.

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Delete / move the TTS voice from the voice folder take a normal voice start once. Swap normal for TTS and have fun. Tested on Mi9 lite with Android 10.

  6. #15
    iGO Enthusiast Android 10 &amp; iGO
    Android 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGO
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    49
    Posts
    5,044
    Rep Power
    3003

    Default

    It is mentioned in post #5 (problems with TTS).
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  7. #16
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    492
    Rep Power
    738

    Default

    A friend with Xiaomi MI 9 Android 10 made an installation for the first time the AVICSYNC (9.18.28.696728) changed by Arimi.
    When starting the app without a GPS signal, it would open normally while it was "Looking for GPS signal ...".
    Upon finding the GPS signal the app close.
    Solution: removed the save folder, restarted the app, then returned with the save folder again.
    Now it works without problems.

  8. #17
    Member +
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    here
    Age
    51
    Posts
    37
    Rep Power
    11

    Default

    My Xiaomi A2 lite updated to Android 10. At first start of Primo Nextgen I;ve got a notification that Igo shouldnt work properly but started. After restart I did not get any notification and it just runs like before. So here till now no problems on 2 Xiaomi A2 lites.

  9. #18
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    France
    Posts
    130
    Rep Power
    12

    Default

    Hi all,
    I tried installing the iGO_Israel_9.6.29.636868 running in my old galaxy Not 4 Anroid 6.01 on my new galaxy A51 android 10, I got a splash display. So I was looking for an iGO running android 10. I've tested several iGO here in gpspower, no one works

    Finally,I used [Only registered and activated users can see links. ] to transfer the iGO app installed in the Galaxy Note 4 to the Galaxy A51... then I copy all content of Galaxy Note 4 - SD card/Android/data/com.nng.igoprimoisr_636868.javaclient/files/iGO to Galaxy A51- SD card/Android/data/com.nng.igoprimoisr_636868.javaclient/files/iGO and voila it works like a charm


    It took me 2 days to make this app working on my new A51. If it can help other people and save time, I share this experience.

    Regards

  10. #19
    iGO Enthusiast Android 10 &amp; iGO
    Android 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGOAndroid 10 &amp; iGO
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    49
    Posts
    5,044
    Rep Power
    3003

    Default

    You make the same mistakes as most new/old users. Lost two days for nothing Next time install it by following recommendations from NG OP's.
    Read [Only registered and activated users can see links. ], for Primo.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  11. #20
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    France
    Posts
    130
    Rep Power
    12

    Default

    TNX Boki _Srb for this info
    However, may you please can help with the already installed SmartSwitch iGO_Israel_9.6.29.636868 on a Galaxy S20 Ultra and Dalaxy A51?
    In fact everything works just fine except the screen resolution comparing to my old Galaxy Note 4 (see image bellow).

    Galaxy Note 4: fill all the screen, it has a display resolution of 2560x1440 and the iGO screenshot image properties has 2560x1440
    Galaxy S20 Ultra: not fill all the screen, it has a display resolution of 3200x1440 and the iGO screenshot image properties has 2400x1080
    Galaxy A51: not fill all the screen, it has a display resolution of 2400x1080 and the iGO screenshot image properties has 2400x1080
    Moreover, the speed and camera icons are overlays.
    I attached the sys.txt if can help
    BTW, I'm using a Skin Dreamteam V4.9d EUR+ dt_mod__gpinpin_ftk_primo_android_tab320_2560_1340x1600_V4.9d7

    Regards

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Attached Images Attached Images

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •