Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Arizona
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Help needed for a GMNAV1 from Advent.

    I purchased a used Advent GMNAV1 from eBay. I'm having issue with screen display during startup of the car engine. I have to un-plug the power to the unit each time I start up the truck. 2nd hoe do I switch to the Aux inputs?
    Spoiler: Pic
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 8th January 2018 at 08:06 AM.

  2.    Advertissements


  3. #2
    iGO Moderator Help needed for a GMNAV1 from Advent.
    Help needed for a GMNAV1 from Advent.
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    45
    Posts
    1,301
    Rep Power
    586

    Default

    It's a problem with the device, not software related.
    You should contact a service or a specialized forum, not here.
    NO ONE IS A SEER, READ: [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.