Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Greece
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    nextgen WinCE Emulator and NextGen...package that works

    i m trying to test it on a emulatrow for win ce 6.0 but i can t manage to work it. any sugestion. sorry for my bad english.

  2.    Advertissements


  3. #2
    iGO Moderator WinCE Emulator and NextGen...package that works
    WinCE Emulator and NextGen...package that works
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    45
    Posts
    1,301
    Rep Power
    587

    Default

    Suggestion is to inform yourself before questions like this.
    Only couple of NG versions under extremely limited conditions, you can run under the emulator. It is mostly impossible.
    Last edited by Boki_Srb; 14th November 2017 at 10:28 PM.
    NO ONE IS A SEER, READ: [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  4. #3
    Master
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    143
    Rep Power
    53

    Default

    Quote Originally Posted by LordIsengard View Post
    i m trying to test it on a emulatrow for win ce 6.0 but i can t manage to work it. any sugestion. sorry for my bad english.

    Work...
    if you put 5-6 ux -zip files, inside folder Emulater-Nextgen-ux not all of them
    Also, you can run nextgen into gps-device...

  5. #4
    iGO Moderator WinCE Emulator and NextGen...package that works
    WinCE Emulator and NextGen...package that works
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    45
    Posts
    1,301
    Rep Power
    587

    Default

    Ok, give a proof to us. Not a pic, concrete package.
    I tested all NG versions available on forum, with only one map and lyc and nothing else, with 4-5 ux's, tried different combinations of different packages...and never get any NG combination working under emulator.
    Asked several times, no one pinned a specific package that can do it.
    I wonder why they are so selfish...
    NO ONE IS A SEER, READ: [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  6. #5
    Master
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    143
    Rep Power
    53

    Default

    Boki maybe you are right.....
    Spoiler: see img

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]



    Spoiler: But when make route is stuck....
    [Only registered and activated users can see links. ]



    I not selfish also not hack my img
    use: address_search_classic.zip, mapcustom.zip, smartnavi.zip, the_skin.zip, zenec_c10_skypine_nextgen.zip

    If you like I can sent pack in PM....
    Last edited by Boki_Srb; 14th November 2017 at 08:44 AM. Reason: removed unnecessary quote

  7. #6
    iGO Moderator WinCE Emulator and NextGen...package that works
    WinCE Emulator and NextGen...package that works
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    45
    Posts
    1,301
    Rep Power
    587

    Default

    Exactly. Always stuck at calculating. Or not working at all.
    Tnx, I don't need your package. I used "Toyota Nextgen". I used less and more ux's when experiment.

    Edit:
    But your package give me an idea, finally realize it. Simulation works.
    I have even more ux's. Couple of them are really needed.

    Spoiler: screenshots

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Only one map used, not even basemap.
    Nothing else (no POI, no speedcams, no...no other map related files). 8 lycs in license folder.
    Only one scheme (minimal), one language and voice (english), only one vehicle (car).
    Maybe possible to add more, but this is enough for now
    Last edited by Boki_Srb; 14th November 2017 at 09:01 AM.
    NO ONE IS A SEER, READ: [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  8. #7
    iGO Moderator WinCE Emulator and NextGen...package that works
    WinCE Emulator and NextGen...package that works
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    45
    Posts
    1,301
    Rep Power
    587

    Default

    Summary:

    After a lot of (unsuccessful) attempts, I finally made a setup of NextGen that works well.
    In package is officially the latest available cr*ck*d of the NG, the so-called Toyota, v.9.19.1.665137 Aug 4 2016 WinCE, with an adequate selection of ux's.
    It is possible to change only the main exe in this package and run it. I tested it with some other versions (Zenec, Mappy, Alpine, Kajoe S100 ...), some pass, some not... the percentage is about 50-50.
    I enclose the entire package in a link without content inside. Tested it with only one map (fbl file) from Here 20117.Q3. Functional search, simulation works.
    If someone wants to play, he can put some other map (just one fbl file), and randomly add the ux's to see how it will work.
    I know that Primo under the emulator has a limit in the size of the total content, so I could put 4 small maps or two large, but not over. And combinations with POI, fjw, etc ...
    Of course, add an appropriate license as needed.
    That's are the idea's, so play till you like
    Spoiler: link

    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    UX pack that is used:
    Spoiler: list

    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    From original package that come with "Toyota", I replaced only toyotsu_gm8_nextgen with zenec_c10_skypine_nextgen. Zenec ux is smaller and more colorful It is actually a part of main skin.
    Package works with any of them without problem. Works also without any of them. Or you can add some other. Baros_skin works nice and it's light.

    Use the latest version of 7-Zip software to unpack. Or an adequate WinRar.

    Credit to me
    Last edited by Boki_Srb; 16th November 2017 at 08:48 AM.
    NO ONE IS A SEER, READ: [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  9. #8
    iGO Moderator WinCE Emulator and NextGen...package that works
    WinCE Emulator and NextGen...package that works
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    45
    Posts
    1,301
    Rep Power
    587

    Default

    Some more testing

    Edit: 16.11.

    Mappy skin working partially (missing one submenu). Tried all versions (a pitty, it's very fast and good looking).
    Tested all Blaupunkt baros ux - OK.
    Gena, Alpine, pearl - NO working.
    Added couple of schemes more - OK.
    Added Full_Europe_CGIAR_Premium_2006.06_170825.dem, still working.
    Added more licenses, tried TT maps - OK.
    Added one more lang and voice - OK.
    Using 4 map files - working OK.
    Spoiler: screenshot
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Putted in one larger map and belonging fjw file - OK
    Added junctionview ux - OK.
    Adding enhanced_junctionview causes not startup of iGO.

    Spoiler: Screenshots
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 16th November 2017 at 08:48 PM.
    NO ONE IS A SEER, READ: [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  10. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    cairo, egypt
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks Boki_Srb for your great and wonderful resource at this site
    I would like to ask you - can you run emulator on windows system
    I tried running Emulator - unfortunately I could not use the 64-bit system

  11. #10
    iGO Moderator WinCE Emulator and NextGen...package that works
    WinCE Emulator and NextGen...package that works
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    45
    Posts
    1,301
    Rep Power
    587

    Default

    My system is Win 7 Home Premium x64
    Tried also at 32 bit Win 7 Pro and 64 bit Win 10 Pro, OK.
    The only "problem" I noticed was with an one old computer, so I did not activate the keyboard in NG. I type the input from my physical, keyboard but not activated on-screen. I guess it is something up to processor.
    Same package everywhere, same package tested in Blueberry 2GO579, everything OK.
    NO ONE IS A SEER, READ: [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.