Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member openstar's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Earth
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Question iGO Primo Nextgen(Israel) 9.18.27.687519 3D buildings?

    Spoiler: TOO LARGE PIC!!!
    l3ZWrb


    What should I do to make 3d buildings appear on the map?


    Last edited by Boki_Srb; 9th September 2017 at 07:45 PM. Reason: GOOD POSTING RULES - READ AND FOLLOW THEM

  2.    Advertissements


  3. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    liverpool
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    First you need to make sure you have 3dc and 3dl files in iGO/content/building, then you go to igo settings and enable 3d.

    Important: not all towns are completely covered by 3d buildings, they are usually covered around city centers
    Last edited by Boki_Srb; 9th September 2017 at 07:47 PM. Reason: typo corrected

  4. #3
    Member openstar's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Earth
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nikinecek777 View Post
    First you need to make sure you have 3dc and 3dl files in iGO/content/building, then you go to igo settings and enable 3d.

    Important: not all towns are completely covered by 3d buildings, they are usually covered around city centers

    all map files are in place..
    3d enabled...
    but the 3d buildings still do not appear..
    There is no problem in igo primo. (same location, same map)
    But iGO primo nextgen, the 3d buildings do not appear.
    could it be from double map usage, or from sys.txt?
    Last edited by openstar; 9th September 2017 at 09:08 PM.

  5. #4
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    139
    Rep Power
    134

    Default

    Quote Originally Posted by openstar View Post
    all map files are in place..
    3d enabled...
    but the 3d buildings still do not appear..
    There is no problem in igo primo. (same location, same map)
    But iGO primo nextgen, the 3d buildings do not appear.
    could it be from double map usage, or from sys.txt?
    Hello...
    in map appearance has two more settings:
    landmarks + buildings --- is enabled ??

  6. #5
    Member openstar's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Earth
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by modemakias View Post
    Hello...
    in map appearance has two more settings:
    landmarks + buildings --- is enabled ??
    yes..
    enabled..

  7. #6
    Master Titanic52's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    EU
    Posts
    319
    Rep Power
    476

    Default building

    Hello, openstar if you have in building folder 3dc and 3dl and Are not shown buildings or buildings,
    and All city have no 3d houses. and buildings that are not shown because of.

    Spoiler: screen building

    Lnp320
    kbqOOy


  8. #7
    Member openstar's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Earth
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    I solved the problem.
    strange, when you delete the map "google here", 3d buildings appear.


    thanks to everyone.
    Apparently, I can not use two maps.
    Last edited by openstar; 9th September 2017 at 10:32 PM.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.